Jídelní lístek následující týden

 

21.05. Pondělí

Jídlo Název
Polévka Kulajda                                                                        A – 1,3,7
A. Smažený květák, vařené brambory, tatarská omáčka      A – 1,3,7,10
B. Hovězí nudličky „Stroganov“, dušená rýže                       A – 1,7
C. Zeleninový talíř s hermelínem, dressing, pečivo               A – 1,3,7
D.
V 1. Vepřový flamendr, hranolky                                            A – 1

22.05.  Úterý

Jídlo Název
Polévka Zeleninová s mušličkami                                                 A – 1,3
A. Krůtí prsa na slanině, šťouchané brambory s bylinkami      A – 1
B. Hrachová kaše, opékaná uzenina, okurek, chléb               A – 1,3,7
C. Špagetový salát, pečivo                                                  A – 1,3,7
D. Těstoviny s bazalkovým pestem, olivami a parmazánem   A – 1,3,7
V 1 Vepřový steak se šunkou a uzeným sýrem, opékané brambory, přízdoba                                                                       A – 1,7

23.05.  Středa

Jídlo Název
Polévka Zelná s klobásou                                                           A – 1,7,12
A. Smažený vepřový karbanátek, bramb. kaše, okurkový sal. A -1,3,7
B. Kuřecí paprikáš, těstoviny                                                A – 1,3,7
C. Čočkový salát, pečivo                                                 A -1,3,7,9,10
D. Sojové maso na kari, jasmínová rýže                                A – 1,6
V 1. Thajské zelené kari s kuřecím masem, jasmínová rýže       A – 1,8
24.05.ČTVRTEK Název
Polévka Čočková                                                                        A – 1
A. Pečená krkovice, dušené zelí,  bramborové  knedlíky         A – 1,3
B. Rybí filé na kmíně, vařené brambory, kompot                    A – 1,4,7
C. Hermelínový salát,  pečivo                                               A – 1,3,7
D. Houbovo – cuketové rizoto, sýr                                         A – 7
V 1. Kuřecí řízek v sýrovém těstíčku, vař. brambory s máslem  A – 1,3,7

25.05.  Pátek

Jídlo Název
Polévka Hovězí s játrovou rýží                                                   A – 1,3
A. Smažený kuřecí řízek, vařené brambory, okurek            A – 1,3,7
B. Vepřová plec na houbách, dušená rýže s červenou rýží    A – 1
C. Jáhlový nákyp, kakao                                                   A – 1,3,7
D.
V 1. Vepřová kotleta na česneku a jalovci, omáčka z červeného vína        opékané brambory                                                         A – 1,12

značení alergenů (pdf).

Cena A,B,C,D 70,- Kč, V1 84,- Kč. Váhy mas v syrovém stavu A,B,C,D 100gr, V1 150gr. Brambory 250gr, knedlíky 160gr, rýže 200gr, těstoviny 200gr, hranolky 150gr, americké brambory 180gr, zeleninové talíře 300gr.         Vedoucí kuchyně Petr Němec.      Změna jídelního lístku vyhrazena.


Staňkova 18a, 612 00 Brno Tel. 541 214 027 www.jidelnastankova.cz

 
TOPlist