Jídelní lístek následující týden

 

16.07. PONDĚLÍ

Jídlo Název
Polévka Hráškový krém                                                            A – 1,7
A. Kuřecí roláda, vařené brambory, salát                           A – 1
B. Srbské vepřové rizoto, sýr, okurek                                A – 7
C. Koprová omáčka, 2ks vejce, vařené brambory               A – 1,3,7
D.
V 1. Vepřový steak s ananasem a sýrem, americké brambory, přízdoba                                                                                       A -1,7

17.07.  ÚTERÝ

Jídlo Název
Polévka Boršč                                                                             A – 1,7
A. Babiččina sekaná, vařené brambory, okurek                     A – 1,3,7
B. Vepřové medailonky, čínské nudle, pikantní omáčka          A – 1,3,7
C. Salát z čínského zelí se šunkou a sýrem, pečivo                A – 1,3,7
V 1 Sýrová jehla, vařené brambory, tatarská omáčka            A – 1,3,7,10
18.07. STŘEDA
Jídlo Název
Polévka Hrstková                                                                        A -1
A. Kuřecí plátek na houbách, gnocchi                                   A -1,3,7
B. Čočka na kyselo, uzené maso, 1ks vejce, okurek, chléb  A – 1,3,7,10
C. Krabí salát, pečivo                                                        A -1,3,4,7
D.
V 1. Losos na másle, opékané brambory se zeleninou, citrónový dressing  A – 1,3,4,7
19.07. Čtvrtek
Jídlo Název
Polévka Kedlubnová s bramborem                                               A – 1
A. Plněný paprikový lusk, rajčatová omáčka, housk. knedlíky A -1,3,7
B. Špikovaná krůtí prsa, vařené brambory sypané pórkem     A – 1
C. Letní salát s kuřecím masem a vejcem, pečivo                   A – 1,3,7
D.
V 1. Vepřový steak, mexické fazole, opékané brambory, přízd.   A – 1

20.07.  PÁTEK

Jídlo Název
Polévka Minestrone                                                                    A – 1,9
A. Smažený vepřový řízek, lehký bramborový salát             A – 1,3,7
B. Kuřecí směs po asijsku, dušená rýže                               A – 1,12
C. Meruňkový táč, kakao                                                   A – 1,3,7
D.
V 1. Drůbeží játra na roštu, opékané brambory, tatar. omáčka A -1,3,7,10

značení alergenů (pdf).

Cena A,B,C,D 70,- Kč, V1 84,- Kč. Váhy mas v syrovém stavu A,B,C,D 100gr, V1 150gr. Brambory 250gr, knedlíky 160gr, rýže 200gr, těstoviny 200gr, hranolky 150gr, americké brambory 180gr, zeleninové talíře 300gr.         Vedoucí kuchyně Petr Němec.      Změna jídelního lístku vyhrazena.


Staňkova 18a, 612 00 Brno Tel. 541 214 027 www.jidelnastankova.cz

 
TOPlist