Jídelní lístek následující týden

 

21.01. PONDĚLÍ

Jídlo Název
Polévka Moravská cibulačka s uzeným masem  a vejcem              A – 3
A. Kuřecí maso po asijsku, dušená rýže                               A – 1,12
B. Vepřová kotleta zapečená šunkou a sýrem, šťouch. brambory A – 1,7
C Šopský salát, pečivo                                                      A – 1,3,7
D.
V 1. Cheesburger,150gr hranolky, tat. omáčka,salát Colleslaw A – 1,3,7,10

22.01.  ÚTERÝ

Jídlo Název
Polévka Houbařská zalitá                                                             A -1,7
A. Pečené kuřecí stehno, bramborová kaše, salát                  A – 1,7
B. Ledvinky po uhersku, dušená rýže                                   A  – 1,7
C. Teplá zelenina, kuřecí plátek, vařené brambory s máslem  A – 1,7
D Zeleninové rizoto, sýr                                                     A – 7
V 1 Tomova tlapa, opékané brambory, salát                           A – 1,3,7
23.01. STŘEDA
Jídlo Název
Polévka Frankfurtská                                                                  A – 1,7
A. Španělský ptáček, dušená rýže                                       A – 1,3,10
B. Jitrnicový prejt, dušené zelí, vařené brambory                  A – 1,12
C. Sýrový salát „Speciál“, pečivo                                         A – 1,3,7
D. Špagety Aglio olio pepperoncino, parmazán                      A – 1,3,7
V 1. Smažený hermelín, vařené brambory, tat. omáčka          A – 1,3,7,10
24.01. Čtvrtek
Jídlo Název
Polévka Zeleninová s rýží                                                             A -
A. Dančí guláš, houskové knedlíky                                        A – 1,3,7
B. Hrachová kaše, opékaná uzenina, okurek, chléb                A – 1,3,7
C. Těstovinový salát s krabími tyčinkami, pečivo                   A – 1,3,4,7
D. Kuřecí plátek ve vaječné omeletě se žampiony, brambory  A – 1,3,7
V 1 Vepřové ražničí, hranolky, hořčice, cibulka, rajče               A – 1,10

25.01.  PÁTEK

Jídlo Název
Polévka Kuřecí vývar s masem a nudlemi                                     A – 1,3
A. Smažený vepřový řízek, šťouchané brambory, okurek       A – 1,3,7
B. Hovězí „Stroganov“, dušená rýže                                     A – 1,7
C. Jablková žemlovka, kakao                                              A – 1,3,7
D.
V 1. Vepřová kotleta s houbovým ragů, opékané brambory,přízd.  A – 1,7

3značení alergenů (pdf).

Cena A,B,C,D 75,- Kč, V1 89,- Kč. Váhy mas v syrovém stavu A,B,C,D 100gr, V1 150gr. Brambory 250gr, knedlíky 160gr, rýže 200gr, těstoviny 200gr, hranolky 150gr, americké brambory 180gr, zeleninové talíře 300gr.         Vedoucí kuchyně Petr Němec.      Změna jídelního lístku vyhrazena.


Staňkova 18a, 612 00 Brno Tel. 541 214 027 www.jidelnastankova.cz

 
TOPlist