Jídelní lístek následující týden

 

11.12. Pondělí

Jídlo Název
Polévka Kulajda                                                                     A – 1,3,7
A. Smažený sýr, vařené brambory, tatarská omáčka        A – 1,3,7,10
B. Rozstřelený španělský ptáček, dušená rýže                 A – 1,3
C. Hermelínový salát, pečivo                                          A – 1,3,7
D.
V 1. Grilovaná vepřová krkovička, hranolky, česnek. dressing  A -3,7

12.12.  Úterý

Jídlo Název
Polévka Kapustová s rýží                                                        A – 1
A. Kuřecí plátek, listový špenát, vařené brambory            A- 1,3,7
B. Plněné bramborové knedlíky, dušené zelí                     A – 1,3,12
C. Americký salát, pečivo  (s kuřecím masem)                 A – 1,3,7
D. Tarhoňa s grilovanou zeleninou, sýr                             A – 1,3,7,9
V 1. Roštěná s anglickou slaninou, opékané brambory,přízd. A –  1

13.12.  Středa

Jídlo Název
Polévka Italská čočková                                                           A – 1,9
A. Smažená vepřová játra, bramborový salát                    A – 1,3,7
B. Kuřecí roláda, dušená rýže, salát                                  A – 1
C. Koblihy s vanilkovou náplní, kakao                               A -1,3,7
D. Fazolky na slanině, 2ks vejce, vařené brambory            A – 1,3,7
V 1. Řáholecký kuřecí steak, americké brambory (šunka, brokolice, niva)

A – 1,7

14.12.  Čtvrtek

Jídlo Název
Polévka S čínským zelím, mrkví a nudlemi                                A – 1,3
A. Svíčková na smetaně, houskové knedlíky                     A – 1,3,7,9
B. Zapečené brambory s anglickou slaninou a zelím          A – 7,12
C. Salát jemný se šunkou, sýrem a vejcem, pečivo           A – 1,3,7
D. Guláš z hlívy ústřičné, chléb                                        A – 1,3
V 1. Pikantní kuřecí směs, hranolky                                    A – 1

15.12.  Pátek

Jídlo Název
Polévka Bramborová s klobásou                                               A – 1
A. Smažený kuřecí řízek, bramborová kaše, okurek           A – 1,3,7
B. Vepřový vrabec, dušený špenát, gnocchi                       A – 1,3,7
C. Alpský knedlík s povidly a mákem, vanilkový krém        A – 1,3,7
D.
V 1. Filé na másle zapečené sýrem, bramborová kaše, salát  A – 1,4,7

značení alergenů (pdf).

Cena A,B,C,D 70,- Kč, V1 84,- Kč. Váhy mas v syrovém stavu A,B,C,D 100gr, V1 150gr. Brambory 250gr, knedlíky 160gr, rýže 200gr, těstoviny 200gr, hranolky 150gr, americké brambory 180gr, zeleninové talíře 300gr.         Vedoucí kuchyně Petr Němec.      Změna jídelního lístku vyhrazena.


Staňkova 18a, 612 00 Brno Tel. 541 214 027 www.jidelnastankova.cz

 
TOPlist