Jídelní lístek tento týden

18.12. Pondělí

Jídlo Název
Polévka Žampionový krém                                                         A – 1,7
A Kuřecí smaženky, vařené brambory, bylinková omáčka    A – 1,3,7
B Špagety s masovou omáčkou „Sugo“, sýr                        A – 1,3,7
C Vajíčkový salát, pečivo                                                  A – 1,3,7
D
V 1 Hovězí ragů s brusinkami a rozmarýnem, krokety            A -1,3,7

19.12. Úterý

Jídlo Název
Polévka Moravská cibulačka                                                      A – 3
A Vepřová plec po srbsku, vařené brambory                     A – 1
B Rizoto se špenátem, rajčaty a kuřecím masem, sýr         A – 7
C Zeleninový talíř se šunkou a vejcem, dressing, pečivo     A – 1,3,7
D Kuskus s restovanou zeleninou                                      A – 1,3
 1 Vepřová kotleta s povidlovou omáčkou, šťouchané brambory A - 1

20.12. Středa

Jídlo Název
Polévka Bramboračka                                                               A – 1,9
A Kuřecí plátek sypaný šunkou, sýrem a pórkem, rýže       A -1,7
B Vepřenky s cibulkou a hořčicí, bramborová kaše             A – 1,3,7,10
C Těstovinový salát s tuňákem a olivami, pečivo                A – 1,3,4,7
D Kroupové rizoto s uzeným masem a houbami               A – 1,3,7,9,12
V 1 Vepřové řízečky v pikantním těstíčku, selský salát        A – 1,3,7

21.12.Čtvrtek

Jídlo Název
Polévka Hrstková                                                                   A – 1
A Vepřový guláš s cibulí a feferony, houskové  knedlíky   A – 1,3,7
B Rybí filé na kmíně, vařené brambory, salát                  A – 1,4,7
C Mix listových salátů s kuřecím masem a vejcem, jogurtový dressing, pečivo                                                                     A – 1,3,7
D Boloňské lasagne                                                     A - 1,3,7
V1 Grilovaný hermelín s brusinkami, hranolky, přízdoba   A – 7

22.12.  Pátek

Jídlo Název
Polévka Hovězí s masovou rýží                                                 A – 1,3
A Smažený vepřový řízek, vařené brambory, okurek        A – 1,3,7
B Kuřecí paprikáš, dušená rýže                                       A – 1
C Jablkový závin, kakao                                                 A – 1,3,7
D
V 1. Kuřecí steak, pečené brambory s grilovanou zeleninou, pikantní omáčka                                                                    A – 1,6

Legenda značení alergenů (pdf).

Cena A,B,C,D 70,- Kč, V1 84,- Kč. Váhy mas v syrovém stavu A,B,C,D 100gr, V1 150gr. Brambory 250gr, knedlíky 160gr, rýže 200gr, těstoviny 200gr, hranolky 150gr, americké brambory 180gr, zeleninové talíře 300gr.       Vedoucí kuchyně Petr Němec.                         Změna jídleního lístku vyhrazena.


Staňkova 18a, 612 00 Brno Tel. 541 214 027 www.jidelnastankova.cz

 
TOPlist