Jídelní lístek tento týden

12.11. Pondělí

Jídlo Název
Polévka Z fazolových lusků na kyselo                                        A – 1,7
A Kuřecí roláda, šťouchané brambory, míchaný salát          A -  1
B Vepřový perkelt, halušky                                              A – 1,3
C Tortilla plněná kuřecí směsí – 2ks                                   A – 1,3,7
D
V 1 Smažený sýr se šunkou,vařené brambory, tatar. omáčka  A -1,3,7,10

13.11. Úterý

Jídlo Název
Polévka Uzená s bramborem a kroupami                                      A – 1
A Španělský ptáček, dušená rýže                                       A – 1,3,10
B Jitrnicový prejt, dušené zelí kysané, vař. brambory          A – 1,12
C Bavorský salát, pečivo                                                   A – 1,3,7
D Guláš z hlívy ústřičné, chléb                                            A – 1,3,7
V 1 Medajlonky z vepřové panenky se švestkovou omáčkou, americké   brambory, přízdoba                                                        A – 1
14.11. Středa
Jídlo Název
Polévka Květáková                                                                     A – 1,7
A Smažený mletý řízek s nivou, šťouchané brambory, mrkvový salát    s ananasem                                                                   A – 1,3,7
B Pirátské fazole, chléb (s kuřčecím masem)                       A – 1,3,7
C Zeleninový talíř s kuřecími nudličkami na medu, dressing, pečivo                                                                                            A – 1,3,7
D Bulgur se sušenými rajčaty(cibule, česnek, chilli. ajvar)    A – 1
V 1 Vesnický steak, opékané brambory, přízdoba                   A – 1,3,10

15.11.Čtvrtek

Jídlo Název
Polévka Hrstková                                                                        A – 1
A Masové koule v rajčatové omáčce, houskové  knedlíky      A – 1,3,7
B Francouzské brambory, okurek                                        A – 3
C Fitnes salát, pečivo                                                         A – 1,3,7
D Kuřecí řízek ve vaječné omeletě se žampiony , brambory   A – 1,3
V1 Hovězí nudličky se žampiony, anglickou slaninou a rajčaty, šťouchané brambory, přízdoba                                                         A – 1

16.11.  Pátek

Jídlo Název
Polévka Francouzská s masem a mušličkami                                 A – 1,3
A Smažený kuřecí řízek, bramborová kaše, okurek              A – 1,3,7
B Mexický guláš s rýží a hráškem , sýr                                A – 1,7
C Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem                       A – 1,3,7
D
V1 Rybí filé zapečené uzeným sýrem a cherry rajčaty, bramborová

kaše, kompot                                                                A – 1,4,7

Legenda značení alergenů (pdf).

Cena A,B,C,D 75,- Kč, V1 89,- Kč. Váhy mas v syrovém stavu A,B,C,D 100gr, V1 150gr. Brambory 250gr, knedlíky 160gr, rýže 200gr, těstoviny 200gr, hranolky 150gr, americké brambory 180gr, zeleninové talíře 300gr.       Vedoucí kuchyně Petr Němec.                         Změna jídleního lístku vyhrazena.


Staňkova 18a, 612 00 Brno Tel. 541 214 027 www.jidelnastankova.cz

 
TOPlist