Jídelní lístek na tento týden
| 03.11. Pondělí | 3. listopad – 7. listopad 2025 |
| Jídlo | Název |
| Polévka | KVĚTÁKOVÁ S VEJCI A – 1,3 |
| A | Debrecínská kotleta, šunková rýže A – 1 |
| B | Jitrnicový prejt, dušené zelí, vařené brambory A – 1 |
| C | Tortilla plněná kuřecí směsí mexickou – 2ks A – 1,3,7 |
| D | |
| V 1 | Krůtí gyros, americké brambory, jogurtové tzatziki A – 7 |
| 04.11. Úterý | |
| Jídlo | Název |
| Polévka | HRSTKOVÁ A – 1 |
| A | Vepřová pečeně po selsku, šťouchané brambory, tat. omáčka A – 1,3,7,10 |
| B | Kuřecí kostky na řecký způsob, rýže basmati A – 1 |
| C | Salát Rumcajs, pečivo A – 1,3,7,10 |
| D | Čočka na kyselo, 1ks párek, 1ks vejce, okurek, chléb A – 1,3,7 |
| V 1 | Tomova tlapa, opékané brambory, přízdoba A – 1,3,7,10 |
| 05.11. Středa | |
| Jídlo | Název |
| Polévka | FRANKFURTSKÁ A – 1,7 |
| A | Holandský řízek , bramborová kaše, okurek A – 1,3,7 |
| B | Kuřecí maso po asijsku, rýže basmati A – 1,12 |
| C | Brokolice zapečená sýrem, vařené brambory, rajče A – 7 |
| D | Kroupové rizoto s uzeným masem a houbami, okurek A – 1,7,12 |
| V 1 | Vepřový steak s broskví a sýrem, americké brambory A – 1,7 |
| 06.11. Čtvrtek | |
| Jídlo | Název |
| Polévka | MINESTRONE S TARHOŇOU A – 1 |
| A | Vepřová pečeně svíčková, houskové knedlíky A – 1,3,7,9,10 |
| B | Kuřecí donuty, bramborová kaše, salát A – 1,3,7 |
| C | Brokolicový salát s kuřecím masem a vejcem, pečivo A – 1,3,7,10 |
| D | Sojový flamendr, rýže basmati A – 1,6 |
| V1 | Vepřový Gordon Bleu, bramborová kaše, okurek A – 1,3,7 |
| 07.11. Pátek | |
| Jídlo | Název |
| Polévka | HOVĚZÍ S MASEM A NUDLEMI A – 1,.3 |
| A | Smažený vepřový řízek, bramborový salát s maj. A – 1,3,7,10 |
| B | Kuřecí na divoko, rýže basmati A – 1,9 |
| C | Rýžový nákyp, kakao A – 1,3,7 |
| D | |
| V 1 | Grilovaná krkovička se sázeným vejcem a šunkou, hranolky, česnek.dressing A – 1,3,7 |
Tisknout
Cena A,B,C,D 124,- Kč, V1 139,- Kč. Váhy mas v syrovém stavu A,B,C,D 100gr, V1 150gr. Brambory 250gr, knedlíky 160gr, rýže 200gr, těstoviny 200gr, hranolky 150gr, americké brambory 180gr, zeleninové talíře 300gr. Vedoucí kuchyně Petr Němec. Změna jídelního lístku vyhrazena.
