Jídelní lístek na tento týden
16.06. Pondělí | 16. červen – 20. červen 2025 |
Jídlo | Název |
Polévka | KVĚTÁKOVÁ S MRKVÍ A BRAMBORAMI A – 1 |
A | Vepřová pečeně, červené zelí, houskové knedlíky A – 1,3,7 |
B | Špagety s masovou omáčkou „Sugo“ , sýr A – 1,3,7 |
C | Dušený špenát, 2ks vejce, vařené brambory A – 1,3,7 |
D | |
V 1 | Krkonošská krůtí směs, bramboráčky A – 1,3 |
17.06. Úterý | |
Jídlo | Název |
Polévka | SMETANOVÁ S VEJCI A HŘÍBKY A – 1,3,7 |
A | Kuřecí Kung pao, kari rýže A – 1,5 |
B | Vepřový plátek na barevném pepři, šťouchané brambory, okurek A – 1 |
C | Vejce na bramborovém salátě obložené, pečivo A – 1,3,7,10 |
D | Zeleninové lečo s vejci, 1ks párek, vařené brambory A – 1,3,7 |
V 1 | Smažené řízkové „Duo“, bramborový salát A – 1,3,7,10 |
18.06. Středa | |
Jídlo | Název |
Polévka | FAZOLOVÁ A – 1 |
A | Mletý řízek se sýrem, rajčetem a olivami, šťouchané brambory A – 1,3,7 |
B | Vepřová kotleta na houbách s hráškem, rýže basmati A – 1 |
C | Rajčata s mozzarelou a bazalkou, pečivo A – 1,3,7 |
D | Smažený uzený sýr, vařené brambory, tatarská omáčka A – 1,3,7,10 |
V 1 | Vepřové ražničí, hořčice, cibulka, americké brambory, tat.omáčka A – 1,3,7,10 |
19.06. Čtvrtek | |
Jídlo | Název |
Polévka | FRANKFURTSKÁ A – 1,7 |
A | Plněné bramborové knedlíky uzeným masem, dušené zelí A – 1,3,12 |
B | Kuřecí plátek, baby karotka, šťouchané brambory A – 1 |
C | Ovocný salát, sladké pečivo A – 1,3,7 |
D | Červené rizoto, parmazán A – 7 |
V1 | Hamburger s trhaným masem, hranolky, tatarská omáčka A – 1,3,7,10 |
20.06. Pátek | |
Jídlo | Název |
Polévka | KUŘECÍ S MASEM A NUDLEMI A – 1,.3 |
A | Smažený vepřový řízek, bramborová kaše, okurek A – 1,3,7 |
B | Krčmářská směs, rýže basmati A – 1 |
C | Krupicová kaše sypaná kakaem, kompot A – 1,7 |
D | |
V 1 | Rychtářova vepřová kotleta, americké brambory, tatarská omáčka A – 1,3,7,10 |
Tisknout
Cena A,B,C,D 124,- Kč, V1 139,- Kč. Váhy mas v syrovém stavu A,B,C,D 100gr, V1 150gr. Brambory 250gr, knedlíky 160gr, rýže 200gr, těstoviny 200gr, hranolky 150gr, americké brambory 180gr, zeleninové talíře 300gr. Vedoucí kuchyně Petr Němec. Změna jídelního lístku vyhrazena.