Jídelní lístek na tento týden
25.08. Pondělí | 25. srpen – 29. srpen 2025 |
Jídlo | Název |
Polévka | FAZOLKOVÁ NA KYSELO A – 1,7 |
A | Vepř.pečeně marinovaná v hrubozrnné hořčici, br.kaše, okurek A – 1,10 |
B | Kuřecí nudličky na paprice, rýže basmati A – 1,7 |
C | Zeleninové lečo, 1ks párek, vařené brambory A – 3 |
D | |
V 1 | Kuřecí prsíčka na kari se šunkou, sýrem a ananasem, hranolky A – 1,7 |
26.08. Úterý | |
Jídlo | Název |
Polévka | HRSTKOVÁ A – 1 |
A | Pečené kuře, rýže basmati, okurkový salát A – 1 |
B | Bramborový guláš s uzeninou, chléb A – 1,3,7 |
C | Mix listových salátů s kuřecím masem, vlašskými ořechy a hrozny, peč. A – 1,3,7 |
D | Šunkový salám v těstíčku, šťouchané brambory, tatarská omáčka A – 1,3,7,10 |
V 1 | Krůtí závitek plněný nivou ve slaninovém kabátku, švestková omáčka s chilli, am.brambory A – 1,7 |
27.08. Středa | |
Jídlo | Název |
Polévka | ZELENINOVÁ S DROBENÍM A – 1,3 |
A | Babiččina sekaná, bramborová kaše, okurek A – 1,3,7 |
B | Hamburská vepřová kýta, těstoviny A – 1,3,7 |
C | Fresh salát s vejcem, sušenými rajčaty a rukolou, pečivo A – 1,3,7 |
D | Kuřecí plátek ve vaječné omeletě se žampiony, bramb.kaše, rajče A – 3,7 |
V 1 | Pikantní vepřové řízečky, selský salát A – 1,3,7,10 |
28.08. Čtvrtek | |
Jídlo | Název |
Polévka | GULÁŠOVÁ A – 1 |
A | Uzené maso, křenová omáčka, houskové knedlíky A – 1,3,7 |
B | Francouzské brambory, okurek A – 1,3,7 |
C | Těst.salát se šunkou, sýrem, rajčaty a jablky, pečivo A – 1,3,7 |
D | Špagety Aglio olio peperoncino, parmazán A – 1,3,7 |
V1 | Smažený hermelín s paprikášem, vařené brambory, tat. omáčka A – 1,3,7,10 |
29.08. Pátek | |
Jídlo | Název |
Polévka | HOVĚZÍ S MASEM A NUDLEMI A – 1,.3 |
A | Smažený vepřový řízek, šťouchané brambory, okurek A – 1,3,7 |
B | Hovězí po burgundsku, gnocchi A – 1,3,12 |
C | Koblihy s marmeládou, kakao A – 1,3,7 |
D | |
V 1 | Kuřecí Kung pao, opékané brambory A – 1,6 |
Tisknout
Cena A,B,C,D 124,- Kč, V1 139,- Kč. Váhy mas v syrovém stavu A,B,C,D 100gr, V1 150gr. Brambory 250gr, knedlíky 160gr, rýže 200gr, těstoviny 200gr, hranolky 150gr, americké brambory 180gr, zeleninové talíře 300gr. Vedoucí kuchyně Petr Němec. Změna jídelního lístku vyhrazena.