Jídelní lístek na následující týden

17.03.. Pondělí ROK   2025     17. březen   –  21. březen
 Jídlo Název
Polévka
GULÁŠOVÁ                                                                                                        A  –  1                                                                                    
A.
Vepřový plátek na medu, rýže s hráškem a cherry rajčaty                         A  – 1                      
B. Špagety s kuřecím masem, rajčaty, žampiony, kečupem a sýrem            A  – 1,3,7                                                  
C. Dušený špenát, 2ks vejce, vařené brambory                                                A  –  1,3 ,7                                                              
D.                                                     
V 1. Hamburger s trhaným masem, steakové hranolky, tat. omáčka, zelenina    A  – 1,3,7,10                                                     
18.03.  Úterý  
Jídlo Název
Polévka ČOČKOVÁ                                                                                                                A  –  1
A.
Vepřová kotleta na houbách, šťouchané brambory                                          A   – 1
B. Kuřecí maso po asijsku, jasmínová rýže                                                            A  –   12
C. Italský zelný salát se šunkou, pečivo                                                                  A –    1,3,7
D. Smažená niva, vařené brambory, tatarská omáčka                                          A  –   1,3,7,10
V 1. Vepřová panenka  ve slaninovém kabátku, listový špenát, šťouchané brambory    A  –  1,3,7
19.03. Středa  
Jídlo Název                  
Polévka ZELNÁ SE ŽAMPIONY A PÁRKEM                                                                         A  –   1                                                        
A. Babiččina sekaná, bramborová kaše, okurkový salát                                         A  –   1,3,7                                                          
B. Hovězí „Stroganov“, jasmínová rýže                                                                      A   –  1,3,7
C. Jablkový závin, kakao                                                                                               A  –  1,3,7                                                         
D. Kuře a lá Werich, americké brambory                                                                     A  –  1                            
V 1. Krůtí gyros, americké brambory, jogurtové tzatziki                                              A  –   1,3,7    
20.03. Čtvrtek  
Jídlo Název
Polévka KMÍNOVÁ  S VEJCEM A ZELENINOU                                                                      A  –   1,9
A. Vepřové kostky na česneku, listový špenát, bramborové knedlíky                     A  – 1,3,7
B. Kuřecí plátek na másle, dušená rýže se šunkou, kompot                                     A  – 1
C. Brokolicový salát s kuřecím masem a vejcem, hořč.med. dressing, pečivo      A  –   1,3,7
D. Francouzské brambory, okurek                                                                                  A  –   3,7
V 1. Vepřový steak se sázeným vejcem, slaninou a paprikami, am. brambory, tat. omáčka  A  – 1,3,7,10
21.03.  Pátek  
Jídlo Název
Polévka HOVĚZÍ  VÝVAR  S  MASEM  A  NUDLEMI                                                                           A  –  1,3
A. Smažený  kuřecí řízek, šťouchané brambory, okurek                                                         A  –  1,3,7
B. Vepřové na divoko, zeleninová rýže                                                                                       A  –  1,9
C. Tvarohové knedlíky s kousky jahod, pražená strouhanka, máslo                                     A  –  1,3,7
D.    
V 1. Dančí guláš, houskové knedlíky, cibulka, feferony                                                               A  –   1,3,7
Tisknout

Legenda značení alergenů

Cena A,B,C,D 124,- Kč, V1 139,- Kč. Váhy mas v syrovém stavu A,B,C,D 100gr, V1 150gr. Brambory 250gr, knedlíky 160gr, rýže 200gr, těstoviny 200gr, hranolky 150gr, americké brambory 180gr, zeleninové talíře 300gr. Vedoucí kuchyně Petr Němec. Změna jídelního lístku vyhrazena.