Jídelní lístek na následující týden

23.6.   Pondělí ROK   2025    23. červen   –  27. červen
 Jídlo Název
Polévka
GULÁŠOVÁ                                                                                                   A  –   1                                                                               
A.
Vepř. nudličky s houbami, rajčaty a rozmarýnem, nové brambory      A  –   1                  
B. Pečená kuřecí čtvrtka   na slanině s klobáskou, rýže basmati             A  –   1                                               
C. Smažený hermelín na salátku, dressing, pečivo                                     A  –  1,3,7                                                             
D.                                                     
V 1. Gordon Bleu, nové brambory s máslem, salát                                         A  – 1,3,7                                              
24.06.  Úterý  
Jídlo Název
Polévka ZELENINOVÁ  S KRUPICÍ                                                                             A  –  1
A.
Vepřová kotleta sypaná sýrem, nové brambory s máslem, okurkový salát   A  – 1,7
B. Halušky s uzeným masem a zelím                                                             A  –   1,3,12
C. Tortilla plněná kuřecí směsí  – 2ks                                                              A –    1,3,7
D. Smažený šunkový salám v těstíčku, nové brambory, okurek                 A  –   1,3,7
V 1. Thajské kuřecí kari, jasmínová rýže                                                             A  –  1,7
25.06. Středa  
Jídlo Název                  
Polévka HRACHOVÁ                                                                                                      A  –   1                                                     
A. Holandský řízek, nové brambory s máslem, okurek                                  A  –   1,3,7                                                          
B. Kuřecí chilli con carné, rýže basmati                                                            A   –  1
C. Kuskus s brokolicí, rajčaty a houbami, sypaný uzeným sýrem                  A  –  1,7                                                        
D. Guláš z hlívy ústřičné, chléb                                                                            A  –  1,3,7                            
V 1. Vepřová panenka ve slaninovém kabátku, list.špenát, americké brambory   A  –   1,3,7
26.06. Čtvrtek  
Jídlo Název
Polévka ŠPENÁTOVÁ                                                                                                       A  –  1,3,7
A. Krůtí plátek, hříbková omáčka sypaná petrželkou, bramborové knedlíky   A  –  1,3,7
B. Pečené rybí filé, zelenina na páře, vařené brambory s máslem                 A –  4,7 
C. Krabí těstovinový salát, pečivo                                                                        A  – 1,3,4,7
D. Brokolice zapečená uzeným sýrem, vař. brambory s máslem, rajče        A  –  7                         
V 1. Vepřové medajlonky na gril.zelenině, am.brambory, dip se sušenými rajčaty   A  – 1,3, 7
27.06.  Pátek  
Jídlo Název
Polévka HOVĚZÍ  S  MASEM  A  NUDLEMI                                                                     A  – 1,3
A. Smažený kuřecí řízek, šťouchané brambory, okurek                                     A  –  1,3,7
B. Vepřová pečeně frankfurtská, rýže basmati                                                   A  –  1,7
C. Jablková žemlovka, bílá káva                                                                            A  –  1,3,7
D.    
V 1. Vepř.Pfefer steak, šťouchané brambory s angl.slaninou,  tat.omáčka       A  –  1,3,7,10
Tisknout

Legenda značení alergenů

Cena A,B,C,D 124,- Kč, V1 139,- Kč. Váhy mas v syrovém stavu A,B,C,D 100gr, V1 150gr. Brambory 250gr, knedlíky 160gr, rýže 200gr, těstoviny 200gr, hranolky 150gr, americké brambory 180gr, zeleninové talíře 300gr. Vedoucí kuchyně Petr Němec. Změna jídelního lístku vyhrazena.