Jídelní lístek na následující týden

10.02.. Pondělí  
 Jídlo Název 
Polévka
Francouzská se šunkou a mušlemi                                                                  A  – 1,3           
A.
Pečená kuřecí čtvrtka, šťouchané brambory, salát                                          A  – 1
B. Azu po tatarsku, dušená rýže                                                                          A  – 1
C. Fazolové lusky na kyselo, 2ks vejce, vařené brambory                                    A  – 1,3,7
D.  
V 1. Obrácený vepřový řízek, vařené brambory, salát                                              A  – 1,3,7
11.02.  Úterý  
Jídlo Název
Polévka Fazolačka po čínsku                                                                                       A  – 1              
A.
Vepřový plátek s Moravankou, vařené brambory                                             A  – 1
B. Srbské rizoto, sýr, okurek                                                                               A  – 7
C. Těstovinový salát se šunkou, sýrem, jablkem a rajčaty, pečivo                      A  – 1,3,7
D. Špenátové knedlíky, cibulová omáčka                                                            A  – 1,3,7
V 1. Hovězí ragů s brusinkami a rozmarýnem, hranolky                                        A  – 1,12       
12.02. Středa  
Jídlo Název
Polévka Zeleninový krém                                                                                             A  – 1,7
A. Smažené rybí filé, vařené brambory, bylinková omáčka                                  A  – 1,3,4,7   
B.
C.

Hrachová kaše,opékaná klobása, okurek, chléb                                              A  – 1,3,7              Nudle s tvarohem, kakao                                                                                 A – 1,3,7

D. Špagety Aglio olio peperoncino, parmezán                                                      A  – 1,3,7   
V 1. Pikantní kuřecí kapsa přírodní, opékané brambory, zelenina                            A  –  1,7
13.02. Čtvrtek  
Jídlo Název
Polévka Česneková                                                                                                       A  –  3
A. Hovězí guláš, houskové knedlíky                                                                     A  –  1,3,7
B. Dračí oheň, dušená rýže                                                                                  A  – 1
C. Sýrový salát “Speciál”, pečivo                                                                          A  –  1,3,7 
D. Bramborovo – květákový nákyp se sýrem, salát                                                A  – 3,7
V 1. Přírodní masové “Duo”, vařené brambory, tatarská omáčka                              A  – 1,3,7,10
14.01.  Pátek  
Jídlo Název
Polévka Gulášová                                                                                                          A  – 1
A. Smažený kuřecí řízek, bramborový salát                                                          A  – 1,3,7
B. Vepřová směs “WOK”, rýže jasmínová                                                               A   – 1
C. Šulánky s mákem, kakao                                                                                   A  – 1,3,7     
D.  
V 1. Vepřový steak s broskví a sýrem, opékané brambory                                        A – 1,7

Legenda značení alergenů

Cena A,B,C,D 80,- Kč, V1 94,- Kč. Váhy mas v syrovém stavu A,B,C,D 100gr, V1 150gr. Brambory 250gr, knedlíky 160gr, rýže 200gr, těstoviny 200gr, hranolky 150gr, americké brambory 180gr, zeleninové talíře 300gr. Vedoucí kuchyně Petr Němec. Změna jídleního lístku vyhrazena.