Jídelní lístek na následující týden

16.09.. Pondělí ROK   2024    16. září  –   20. září
 Jídlo Název
Polévka
KVĚTÁKOVÁ  S  MRKVÍ  A ŽAMPIONY                                                                            A  –  1                                               
A.
Vepřová kotleta na barevném pepři, bramborová kaše, přízdoba                               A  –  1,7
B. Karibské kuřecí rizoto, sýr, okurek                                                                                    A  –  7
C. Smažené žampiony, vařené brambory, tatarská omáčka                                             A  –  1,3,7,10
D.                                                     
V 1. Vepřový flamendr, bramboráčky                                                                                        A  –  1,3,
17.09.  Úterý  
Jídlo Název
Polévka HRACHOVÁ                                                                                                                           A  –  1
A.
Vepřová pečeně , fazolky, na slanině, vařené brambory                                                A   – 1
B. Starostova vepřová játra, rýže basmati                                                                            A  –  1
C. Sýrový salát „Speciál“, pečivo                                                                                             A –   1,3,7
D. Guláš z hlívy ústřičné, chléb                                                                                                A  –  1,3,7
V 1. Smažený kuřecí špíz  s hermelínem a žampiony, hranolky, tatarská omáčka            A  –  1,3,7,10
18.09. Středa  
Jídlo Název                  
Polévka UZENÁ S MASEM A KROUPAMI                                                                                         A  –  1                                                                   
A. Holandský řízek, šťouchané brambory, salát                                                                    A  –  1,3,7                                                             
B. Špíz bez jehel, jasmínová rýže                                                                                             A  –  1
C. Těstovinový salát s krabími tyčinkami, pečivo                                                                  A  –  1,3,4,7                                                         
D. Kuře a lá Werich, americké brambory                                                                                 A  –  1                                
V 1. Vepřový steak s broskví a sýrem, hranolky                                                                        A  –  1,7          
19.09. Čtvrtek  
Jídlo Název
Polévka S  RÝŽÍ  A  HRÁŠKEM                                                                                                            A  –   
A. Vepřový vrabec, dušený špenát, bramborové knedlíky                                                    A  –  1,3,7
B. Uzené maso smažené, šťouchané brambory, čalamáda                                                 A  –  1,3,7
C. Americký salát s kuřecím masem, pečivo                                                                          A  –  1,3,7
D. Tarhoňa s grilovanou zeleninou, parmezán                                                                       A  –   1,7
V 1. Filé z mořské štiky na šťouchaných bramborách s koprem, přízdoba                           A  –   1,4,7
20.09.  Pátek  
Jídlo Název
Polévka HOVĚZÍ  VÝVAR  S  MASEM  A  NUDLEMI                                                                           A  –  1,3
A. Smažený  kuřecí řízek,  vařené brambory, okurek                                                               A  –  1,3,7
B. Krčmářská směs, rýže basmati                                                                                              A  –  1
C. Alpský knedlík                                                                                                                           A  –  1,3,7
D.    
V 1. Kachní čtvrtka, červené zelí, vídeňský knedlík                                                                    A  –   1,3,7,12
Tisknout

Legenda značení alergenů

Cena A,B,C,D 118,- Kč, V1 133,- Kč. Váhy mas v syrovém stavu A,B,C,D 100gr, V1 150gr. Brambory 250gr, knedlíky 160gr, rýže 200gr, těstoviny 200gr, hranolky 150gr, americké brambory 180gr, zeleninové talíře 300gr. Vedoucí kuchyně Petr Němec. Změna jídelního lístku vyhrazena.