Jídelní lístek na následující týden

12.04  Pondělí  
 Jídlo Název
Polévka
Zeleninový krém                                                                               A  – 1,7
A.
Vepřová kotleta s Moravankou, šťouchané brambory                        A  –  1
B. Kuřecí na kari, dušená rýže                                                               A  –  1,7
C. Smažený květák, vařené brambory, tatarská omáčka                        A  –  1,3,7,10
D.                                                      
V 1. Vepřový gyros, čínské nudle, tatarská omáčka                                  A – 1,3,7,10
13.04.  Úterý  
Jídlo Název
Polévka Zelná s paprikou                                             A  – 1,12                                                      
A.
Sekaná gyros, bramborová kaše, salát                                               A –  1,7                 
B. Čočka na kyselo, 1ks párek, 1ks vejce, okurek,chléb                   A  – 1,3,7,10                           
C. Hermelínový salát, pečivo                                                            A  – 1,3,7                        
D. Pizza “Ronaldo”                                                                            A  –  1,3,7                   
V 1. Vepřový Gordon Bleu, bramborová kaše, salát                      A –  1,3,7                                   
14.04. Středa  
Jídlo Název
Polévka Krémová rybí                                                                                         A  – 1,4,7
A. Smažená vepřová játra, bramborový salát                                             A  – 1,3,7
B. Kuřecí po asijsku, dušená rýže                                                              A  – 1,12
C. Salát jemný se šunkou, sýrem a vejcem, pečivo                                    A  –  1,3,7
D. Bulgur se sušenými rajčaty                                                                   A  –  1
V 1. Dřevorubecký steak, americké brambory                                               A  –  1
15.04. Čtvrtek  
Jídlo Název
Polévka Bramboračka                                                                                         A  –  1,9
A. Pečená krkovička, dušené zelí, bramborové knedlíky                            A  –  1,3,7
B. Špagety s masovou omáčkou “Sugo”, sýr                                              A  –  1,3,7
C. Zeleninový talíř s kuřecími smaženkami a balkán. sýrem, dressing, pečivo   A  –  1,3,7
D. Zeleninové lečo s vejci, vařené brambory                                              A  –  3
V 1. Tomova tlapa, opékané brambory, salát                                                A  –  1,3,7
16.04.  Pátek  
Jídlo Název
Polévka Hovězí s masem a nudlemi                                                                    A  –  1,3
A. Smažený kuřecí řízek, vařené brambory, okurek                                    A  –  1,3,7
B. Hovězí po burgundsku, gnocchi                                                             A  –  1,12
C. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem                                             A  –  1,3,7
D.  
V 1. Grilovaný losos, vařené brambory, koprový dressing                             A  –  3,4,7

Legenda značení alergenů

Cena A,B,C,D 90,- Kč, V1 104,- Kč. Váhy mas v syrovém stavu A,B,C,D 100gr, V1 150gr. Brambory 250gr, knedlíky 160gr, rýže 200gr, těstoviny 200gr, hranolky 150gr, americké brambory 180gr, zeleninové talíře 300gr. Vedoucí kuchyně Petr Němec. Změna jídelního lístku vyhrazena.