Jídelní lístek na následující týden

30.01. PondělíROK   2023 
 JídloNázev
Polévka
Kapustová s párkem, cizrnou a chilli                                                           A  –  1
A.
Smažený sýr, vařené brambory, tatarská omáčka                                        A  –  1,3,7,10
B.Špagety s kuřecím masem, žampiony, rajčaty a kečupem, sýr                     A  –  1,3,7             
C.Ledový salát s uzeným masem a sýrem, pečivo                                           A  –  1,3,7
D.                                                    
V 1.Hovězí ragů s brusinkami, hranolky                                                             A  –  1,12
31.01.  Úterý 
JídloNázev
PolévkaZeleninový krém                                                                                          A  –  1,7
A.
Kuřecí plátek „Medailon“, dušená rýže                                                         A  –  1,7
B.Jitrnicový prejt, dušené zelí, vařené brambory                                             A  –  1,3,12
C.Fresh salát s vejcem, sušenými rajčaty a olivami, pečivo                             A  –  1,3,7         
D.Čočka na kyselo, 1ks vejce, 1ks párek, okurek, chléb                                   A  –  1,3,7,10
V 1.Cmunda po kaplicku                                                                                     A  –  1,3,7
01.02. Středa 
JídloNázev
PolévkaBramboračka z vysočiny                                                                               A  – 1
A.Holandský řízek, šťouchané brambory, okurek                                              A  – 1,3,7
B.Kuřecí perkelt, dušená rýže                                                                           A  –  1       
C.Salát Colleslaw s kuřecími stripsy, pečivo                                                    A  –  1,3,7
D.Vepřové v mrkvi, vařené brambory                                                                A  –  1   
V 1.Brněnský drak, americké brambory                                                               A  –  1,10
02.02. Čtvrtek 
JídloNázev
PolévkaHrachová                                                                                                      A  –  1 
A.Segedinský guláš, houskové knedlíky                                                           A  –  1,3,7           
B.Pečená kuřecí čtvrtka, vařené brambory, rajče                                             A  –  1
C.Sojový flamendr, jasmínová rýže                                                                  A  –   1,6
D.Fazolky, na smetaně, 2ks vejce, vařené brambory                                        A  –  1,3,7     
V 1.Pikantní vepřové řízečky, selský salát                                                          A  –  1,3,7
03.02.  Pátek 
JídloNázev
PolévkaKuřecí vývar s masem a nudlemi                                                                  A  –  1,3
A.Smažený vepřový řízek, šťouchané brambory, okurek                                   A  –  1,3,7
B.Kuřecí a lá bažant, dušená rýže , kompot                                                     A  –  1
C.Koblihy s marmeládou, kakao                                                                       A  –  1,3,7
D.   
V 1.Krůtí gyros, americké brambory, jogurtové tzatziki                                       A –   1,3,7

Legenda značení alergenů

Cena A,B,C,D 113,- Kč, V1 128,- Kč. Váhy mas v syrovém stavu A,B,C,D 100gr, V1 150gr. Brambory 250gr, knedlíky 160gr, rýže 200gr, těstoviny 200gr, hranolky 150gr, americké brambory 180gr, zeleninové talíře 300gr. Vedoucí kuchyně Petr Němec. Změna jídelního lístku vyhrazena.