Jídelní lístek na následující týden

06.04.. Pondělí  
 Jídlo Název 
Polévka
Boršč                                                                                                                A  – 1,7
A.
Pečená kuřecí čtvrtka, šťouchané brambory, rajče                                            A  – 1
B. Hovězí kostky na houbách, jasmínová rýže                                                       A  – 1
C. Cheesburger, hranolky, 150gr, tatarská omáčka                                                A  – 1,3,7,10
D.  
V 1. Vesnický steak, opékané brambory                                                                   A – 1,3,10
07.04.  Úterý  
Jídlo Název
Polévka Z fazolových lusků na kyselo                                                                             A  –  1,7           
A.
Holandský řízek, bramborová kaše, zelný salát s kukuřicí                                  A  – 1,3,7
B. Drůbeží maso po horácku, dušená rýže                                                              A  –  1
C. Bulgur se sušenými rajčaty a Ajvarem                                                                A  – 1
D.                                                                      A  – 1,3,7
V 1. Medajlonky na grilované zelenině s fazolovým špízkem, šťouchané brambory    A  – 1       
08.04. Středa  
Jídlo Název
Polévka Fazolová                                                                                                             A  – 1
A. Španělský ptáček, dušená rýže                                                                           A  – 1,3  
B.
C.
Jitrnicový prejt, dušené zelí, vařené brambory                                                    A  – 1,12 
Vajíčkový salát, pečivo                                                                                       A  – 1,3,7,10
D.                                           A  –  1,3,7   
V 1. Kuřecí stripsy, hranolky, tatarská omáčka                                                           A  –  1,3,7,10
09.04. Čtvrtek  
Jídlo Název
Polévka Kuřecí vývar s masem a nudlemi                                                                         A  –  1,3
A. Vepřová krkovice pečená, dušený špenát, bramborové knedlíky                          A  –  1,3,7
B. Smažený kuřecí řízek, vařené brambory, okurek                                                  A  –  1,3,7
C. Velikonoční hlavička, salát                                                                                  A  –  1,3,7
D. Dušený špenát, 2ks vejce, vařené brambory                                                         A  – 1,3,7
V 1. Vepřový flamendr, hranolky                                                                                  A  – 1
10.04.  Pátek  
Jídlo Název
Polévka         V E L K Ý    P Á T E K
A.
B.
C.  
D.  
V 1.

Legenda značení alergenů

Cena A,B,C,D 85,- Kč, V1 99,- Kč. Váhy mas v syrovém stavu A,B,C,D 100gr, V1 150gr. Brambory 250gr, knedlíky 160gr, rýže 200gr, těstoviny 200gr, hranolky 150gr, americké brambory 180gr, zeleninové talíře 300gr. Vedoucí kuchyně Petr Němec. Změna jídelního lístku vyhrazena.