Jídelní lístek na následující týden

02.11. Pondělí  
 Jídlo Název
Polévka
Kmínová se zeleninou                                                                                     A  – 1
A.
Smažený květák, vařené brambory, tatarská omáčka                                      A  – 1,3,7,10
B. Špagety s kuřecím masem, žampiony, rajčaty a kečupem, sýr                         A  – 1,3,7
C. Palačinky se špenátem, zapečené sýrem, salát                                               A  – 1,3,7
D.                                                      
V 1. Vepřové medajlonky na bylinkách s olivami s cherry rajčaty, hranolky            A – 1
03.11.  Úterý  
Jídlo Název
Polévka Zelná s uzeným masem                                                                                   A  –  1,7
A.
Vepřový řízek Petra Voka, šťouchané brambory (přírodní)                               A  –  1,12
B. Pirátské fazole s kuřecím masem, chléb                                                         A  –  1,3,7
C. Hermelínový salát, pečivo                                                                               A  – 1,3,7
D. Špenátové knedlíky, cibulová omáčka                                            A – 1,3,7                               
V 1. Kachna pečená, červené zelí, houskové knedlíky                                             A  – 1,3,7
04.11. Středa  
Jídlo Název
Polévka Uzená                                                                                                              A  – 1
A. Holandský řízek, bramborová kaše, salát                                                        A  – 1,3,7
B. Špíz bez jehel, dušená rýže                                                                             A  – 1
C. Brokolicový salát s medovo – hořčicovým dressingem, kuřecím masem a vejcem, pečivo 1,3,7
D. Bulgur se sušenými rajčaty                                                                              A  – 1
V 1. Přírodní hovězí filé, hranolky, tatarská omáčka                                                A  –  1,3,7,10
05.11. Čtvrtek  
Jídlo Název
Polévka Čočková                                                                                                           A  –  1
A. Krkonošský guláš, bramborové knedlíky                                                           A  –  1,3
B. Pečená krkovice, šťouchané brambory, salát                                                    A  –  1
C. Sýrový salát “Speciál”, pečivo                                                                           A  –  1,3,7
D. Smažené mozzarellové kuličky, vařené brambory, pikantní dip                          A  –  1,3,7
V 1. Kuřecí paličky marinované, hranolky, tatarská omáčka                                      A  – 1,3,7,10
06.11.  Pátek  
Jídlo Název
Polévka Hovězí s masem, nudlemi                                                                               A  –  1,3
A. Smažený kuřecí řízek, lehký bramborový salát                                                A  –  1,3,7
B. Vepřová játra na slanině, hrášková rýže                                                          A  –  1
C. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem                                                       A  – 1,3,7
D.
V 1. Obalovaná treska s brokolicí a sýrem, vařené brambory, zelenina                   A  –  1,3,4,7

Legenda značení alergenů

Cena A,B,C,D 85,- Kč, V1 99,- Kč. Váhy mas v syrovém stavu A,B,C,D 100gr, V1 150gr. Brambory 250gr, knedlíky 160gr, rýže 200gr, těstoviny 200gr, hranolky 150gr, americké brambory 180gr, zeleninové talíře 300gr. Vedoucí kuchyně Petr Němec. Změna jídelního lístku vyhrazena.