Jídelní lístek na následující týden
22.07.. Pondělí | ROK 2024 22 .červenec – 26. červenec |
Jídlo | Název |
Polévka |
KVĚTÁKOVÁ A – 1,3,7
|
A.
|
Kuřecí stripsy smažené, vařené brambory, tatarská omáčka A – 1,3,7,10
|
B. | Pražská vepřová pečeně, jasmínová rýže A – 1,3 |
C. | Těstovinový salát s krůtím masem, pečivo A – 1,3,7 |
D. | |
V 1. | Vepřový steak s broskví a sýrem, hranolky A – 1,7 |
23.07. Úterý | |
Jídlo | Název |
Polévka | FRANKFURTSKÁ A – 1,7 |
A. |
Pečená krkovička, dušené zelí, vařené brambory A – 1,12
|
B. | Srbské vepřové rizoto, okurek, sýr A – 7 |
C. | Rajčata s mozzarellovými kuličkami, pečivo A – 1,3,7 |
D. | Hrachová kaše, uzené maso, okurek, chléb A – 1,3,7 |
V 1. | Rybí filé po řecku, vařené brambory A – 1,4 |
24.07. Středa | |
Jídlo | Název |
Polévka | HRSTKOVÁ A – 1 |
A. | Smažený karbanátek, bramborová kaše, zelný salát s kukuřicí a rajčaty A – 1,3,7 |
B. | Kuřecí na kari s baby špenátem, jasmínová rýže A – 1,5,7 |
C. | Tortelliny se sýrovou omáčkou A – 1,3,7 |
D. | Květák na mozeček, vařené brambory, salát A – 3 |
V 1. | Losos přírodní, vařené brambory, kysaná smetana s koprem A – 1,4,7 |
25.07. Čtvrtek | |
Jídlo | Název |
Polévka | KMÍNOVÁ S VEJCEM A ZELENINOU A – 1,3 |
A. | Masové koule v rajčatové omáčce, houskové knedlíky A – 1,3,7 |
B. | Krůtí prsa špikovaná, mačkané brambory s list. špenátem , okurek A – 1 |
C. | Salát z čínského zelí, pečivo A – 1,3,7 |
D. | Smažený sýr v bulce – 2 ks A – 1,3,7 |
V 1. | Vepřový gyros, čínské nudle, tatarská omáčka A – 1,3,7,10 |
26.07. Pátek | |
Jídlo | Název |
Polévka | HOVĚZÍ VÝVAR S MASEM A NUDLEMI A – 1,3 |
A. | Smažené kuřecí řízek, mačkané brambory, okurek A – 1,3,7 |
B. | Pikantní vepřové ragů po maďarsku, rýže basmati A – 1 |
C. | Krupicová kaše sypaná ovocem A – 1,7 |
D. | |
V 1. | Masové plátky (kuřecí, panenka), americké brambory, pikant. dressing A – 1,3,7 |
Tisknout
Cena A,B,C,D 118,- Kč, V1 133,- Kč. Váhy mas v syrovém stavu A,B,C,D 100gr, V1 150gr. Brambory 250gr, knedlíky 160gr, rýže 200gr, těstoviny 200gr, hranolky 150gr, americké brambory 180gr, zeleninové talíře 300gr. Vedoucí kuchyně Petr Němec. Změna jídelního lístku vyhrazena.