Jídelní lístek na následující týden

10.06.. Pondělí ROK   2024      10 .červen  –  14. červen
 Jídlo Název
Polévka
FAZOLKOVÁ  NA KYSELO                                                                                             A  –  1,3,7                                                  
A.
Pečené kuře, lepenice s kysaným zelím a cibulkou                                                 A  –  1,12
B. Vepřová kotleta na rajčatech a paprikách, jasmínová rýže                                    A  –                                                   A  –  
C. Smažený hermelín na salátku, dressing, pečivo                                                      A  –  1,3,7
D.                                                     
V 1. Kuřecí steak, sázené vejce, hořčicová omáčka, americké brambory                    A  –  1,3,10
11.06.  Úterý  
Jídlo Název
Polévka MORAVSKÁ  CIBULAČKA                                                                                              A  –  
A.
Vepř. pečeně z krkovice marinovaná v hrubozrnné hořčici s rozmarýnem, bramborová kaše, okurek     A   – 1,7,10
B. Pirátské fazole s kuřecím masem, chléb                                                                    A  –  1,3,7
C. Hermelínový salát, pečivo                                                                                             A –   1,3,7 
D. Brokolice v sýrové omáčce, 2ks vejce, vařené brambory                                        A  –  1,3,7
V 1. Hovězí guláš, bramboráčky                                                                                          A  –  1,3,7
12.06. Středa  
Jídlo Název                  
Polévka HRACHOVÁ                                                                                                                     A  –   1                                                                        
A. Mletý řízek s nivou, šťouchané brambory, okurek                                                     A  –  1,3,7                                                                 
B. Vepřová játra na cibulce, rýže s hráškem                                                                   A  –  1
C. Ovocný salát, kysaná smetana, sladké pečivo                                                          A  –  1,3,7                                                           
D. Kuřecí špíz, hráškový kuskus, kysaná smetana                                                         A  –  1,7                                     
V 1. Hamburger s trhaným vepř. masem, hranolky, tatarská omáčka                            A  –  1,3,7                  
13.06. Čtvrtek  
Jídlo Název
Polévka BRAMBORAČKA                                                                                                                 A  – 1,9
A. Masové koule v rajčatové omáčce, houskové knedlíky                                              A  –  1,3,7
B. Pikantní bůčková roláda, bramborová kaše                                                                  A  –  1,3,7
C. Brokolicový salát s kuřecím masem a vejcem ,pečivo                                                A  –  1,3,7
D. Omeleta se šunkou a zeleninou, vařené brambory, okurek                                         A  –   3,7
V 1. Vepř. steak s anglickou slaninou, šunkou a feferony, zapeč. uzeným sýrem, am. brambory A  –  1,7
14.06.  Pátek  
Jídlo Název
Polévka HOVĚZÍ  VÝVAR  S  MASEM  A  NUDLEMI                                                                           A  –  1,3
A. Smažené kuřecí řízek,  vařené  brambory, okurek                                                               A  –  1,3,7
B. Rozstřelený španělský ptáček, rýže basmati                                                                       A  –  1,3,10
C. Jablková žemlovka, bílá káva                                                                                                 A  –  1,3,7
D.    
V 1. Řáholecký kuřecí steak, hranolky                                                                                           A  –  1,7
Tisknout

Legenda značení alergenů

Cena A,B,C,D 118,- Kč, V1 133,- Kč. Váhy mas v syrovém stavu A,B,C,D 100gr, V1 150gr. Brambory 250gr, knedlíky 160gr, rýže 200gr, těstoviny 200gr, hranolky 150gr, americké brambory 180gr, zeleninové talíře 300gr. Vedoucí kuchyně Petr Němec. Změna jídelního lístku vyhrazena.