Jídelní lístek na následující týden
23.6. Pondělí | ROK 2025 23. červen – 27. červen |
Jídlo | Název |
Polévka |
GULÁŠOVÁ A – 1
|
A.
|
Vepř. nudličky s houbami, rajčaty a rozmarýnem, nové brambory A – 1
|
B. | Pečená kuřecí čtvrtka na slanině s klobáskou, rýže basmati A – 1 |
C. | Smažený hermelín na salátku, dressing, pečivo A – 1,3,7 |
D. | |
V 1. | Gordon Bleu, nové brambory s máslem, salát A – 1,3,7 |
24.06. Úterý | |
Jídlo | Název |
Polévka | ZELENINOVÁ S KRUPICÍ A – 1 |
A. |
Vepřová kotleta sypaná sýrem, nové brambory s máslem, okurkový salát A – 1,7
|
B. | Halušky s uzeným masem a zelím A – 1,3,12 |
C. | Tortilla plněná kuřecí směsí – 2ks A – 1,3,7 |
D. | Smažený šunkový salám v těstíčku, nové brambory, okurek A – 1,3,7 |
V 1. | Thajské kuřecí kari, jasmínová rýže A – 1,7 |
25.06. Středa | |
Jídlo | Název |
Polévka | HRACHOVÁ A – 1 |
A. | Holandský řízek, nové brambory s máslem, okurek A – 1,3,7 |
B. | Kuřecí chilli con carné, rýže basmati A – 1 |
C. | Kuskus s brokolicí, rajčaty a houbami, sypaný uzeným sýrem A – 1,7 |
D. | Guláš z hlívy ústřičné, chléb A – 1,3,7 |
V 1. | Vepřová panenka ve slaninovém kabátku, list.špenát, americké brambory A – 1,3,7 |
26.06. Čtvrtek | |
Jídlo | Název |
Polévka | ŠPENÁTOVÁ A – 1,3,7 |
A. | Krůtí plátek, hříbková omáčka sypaná petrželkou, bramborové knedlíky A – 1,3,7 |
B. | Pečené rybí filé, zelenina na páře, vařené brambory s máslem A – 4,7 |
C. | Krabí těstovinový salát, pečivo A – 1,3,4,7 |
D. | Brokolice zapečená uzeným sýrem, vař. brambory s máslem, rajče A – 7 |
V 1. | Vepřové medajlonky na gril.zelenině, am.brambory, dip se sušenými rajčaty A – 1,3, 7 |
27.06. Pátek | |
Jídlo | Název |
Polévka | HOVĚZÍ S MASEM A NUDLEMI A – 1,3 |
A. | Smažený kuřecí řízek, šťouchané brambory, okurek A – 1,3,7 |
B. | Vepřová pečeně frankfurtská, rýže basmati A – 1,7 |
C. | Jablková žemlovka, bílá káva A – 1,3,7 |
D. | |
V 1. | Vepř.Pfefer steak, šťouchané brambory s angl.slaninou, tat.omáčka A – 1,3,7,10 |
Tisknout
Cena A,B,C,D 124,- Kč, V1 139,- Kč. Váhy mas v syrovém stavu A,B,C,D 100gr, V1 150gr. Brambory 250gr, knedlíky 160gr, rýže 200gr, těstoviny 200gr, hranolky 150gr, americké brambory 180gr, zeleninové talíře 300gr. Vedoucí kuchyně Petr Němec. Změna jídelního lístku vyhrazena.