Jídelní lístek na následující týden
15.04. Pondělí | ROK 2024 15.04. – 19.04. |
Jídlo | Název |
Polévka |
ZELENINOVÝ KRÉM A – 1,3,7
|
A.
|
Vepřová kotleta, restované žamp. na víně, šťouchané brambory A – 1,12
|
B. | Rozstřelený španělský ptáček, rýže basmati A – 1,3,10 |
C. | Tortilly plněné kuřecí směsí – 2ks A – 1,3 |
D. | |
V 1. | Kuřecí řízek v bramborákovém těstíčku, šťouchané brambory, okurek A – 1,3,7 |
16.04. Úterý | |
Jídlo | Název |
Polévka | HRACHOVÁ A – 1 |
A. |
Vepřový perkelt, jasmínová rýže A – 1
|
B. | Smažený květák, vařené brambory, tatarská omáčka A – 1,3,7,10 |
C. | Sýrový salát se šunkovým salámem, pečivo A – 1,3,7 |
D. | Čočka na kyselo, 2ks vejce, okurek, chléb A – 1,3,7,10 |
V 1. | Vepřové medajlonky z panenky, nivová omáčka, hranolky A – 1,7 |
17.04. Středa | |
Jídlo | Název |
Polévka | FRANKFURTSKÁ A – 1,7 |
A. | Sekaná „Gyros“, bramborová kaše, salát A – 1,3,7 |
B. | Kuřecí nudličky ve třech sýrech, rýže basmati A – 1,7 |
C. | Tarhoňa s grilovanou zeleninou, parmezán A – 1,7 |
D. | Palačinky plněné špenátem, zapečené sýrem, salát A – 1,3,7 |
V 1. | Smažený sýr se šunkou, vařené brambory, tatarská omáčka A – 1,3,7,10 |
18.04. Čtvrtek | |
Jídlo | Název |
Polévka | BORŠČ A – 1,7 |
A. | Svíčková na smetaně, houskové knedlíky (vepř. maso) A – 1,3,7,10 |
B. | Srbské vepřové rizoto, sýr, okurek A – 7 |
C. | Zelný salát Coleslaw s kuřecími stripsy, pečivo A – 1,3,7 |
D. | Knedlíky s vejci, čalamáda A – 1,3,7 |
V 1. | Vepřový steak s anglickou slaninou, šunkou a feferony, zapeč. uzeným sýrem, am. brambory A – 1,7 |
19.04. Pátek | |
Jídlo | Název |
Polévka | HOVĚZÍ VÝVAR S MASEM A NUDLEMI A – 1,3 |
A. | Smažený vepřový řízek, šťouchané brambory, okurek A – 1,3,7 |
B. | Čínské nudle s kuřecím masem a zeleninou, sladká chilli omáčka A – 1,3 |
C. | Nudle s mákem, kakao A – 1,3,7 |
D. | |
V 1. | Losos na másle, vařené brambory, citronový dresing A – 1,3,4,7 |
Tisknout
Cena A,B,C,D 118,- Kč, V1 133,- Kč. Váhy mas v syrovém stavu A,B,C,D 100gr, V1 150gr. Brambory 250gr, knedlíky 160gr, rýže 200gr, těstoviny 200gr, hranolky 150gr, americké brambory 180gr, zeleninové talíře 300gr. Vedoucí kuchyně Petr Němec. Změna jídelního lístku vyhrazena.