Jídelní lístek na následující týden

18.02. Pondělí 
 Název 
Polévka
Hovězí s rýží a hráškem                                             A
A.
Rozstřelený španělský ptáček, dušená rýže               A – 1,3,10
B.Uzené maso, šťouchané brambory, červená řepa       A – 
C.Tortilla plněná kuřecí směsí – 2 ks                             A – 1,3,7
D. 
V 1.Grilovaný hermelín, vařené brambory, brusinky         A -7
19.02  Úterý 
JídloNázev
PolévkaFazolačka po čínsku                                                  A- 1
A.
Vepřový řízek Petra Voka, šťouchané brambory         A – 1,12     
B.Drůbeží játra na majoránce, dušená rýže                   A – 1
C.Americký salát s kuřecím masem, pečivo                  A – 1,3,7
D.Guláš z hlívy ústřičné, chléb
V 1. Mix – grill, hranolky, tatarská omáčka                   A – 1,3,7,10
20.02. Středa 
JídloNázev
PolévkaBoršč                                                                         A – 1
A.Babiččina sekaná, bramborová kaše ,zelný salát s maj.   A – 1,3,7
B.Kuřecí stehno na pivě a žampionech, těstoviny           A – 1,3
C.Rajčata s vejcem a olivami, pletýnka                           A – 1,3,7
D.Kroupové rizoto s uzeným masem a houbami              A – 1,7
V 1.Kuřecí řízečky “Matýsek, selský salát                          A – 1,3,7
21.02. Čtvrtek 
JídloNázev
PolévkaKrupicová s vejcem  a zeleninou                                A – 1,3
A.Segedinský guláš, houskové  knedlíky                        A – 1,3,7
B.Čočka na kyselo, 1ks vejce, 1ks párek, okurek, chléb A – 1,3,7,10
C.Špagetový salát s kuřecím masem, pečivo                  A – 1,3,7
D.Kung – pao  ze sojového masa, jasmínová rýže            A -1,6
V 1Cmunda po kaplicku (bramborák, uzené maso, zelí     A – 1,3,7
22.02.  Pátek 
JídloNázev
PolévkaDrůbeží vývar  s masem   a nudlemi                             A – 1,3 
A.Smažený vepřový řízek,  bramborová kaše, okurek       A – 1,3,7 
B.Kuřecí chilli con carné, dušená rýže                              A – 1 
C.Palačinky s nutelou a banány, šlehačka                        A – 1,3,7 
D. 
V 1.Vepřový steak, fazolky na slanině, opékané brambory     A – 1

Legenda značení alergenů

Cena A,B,C,D 75,- Kč, V1 89,- Kč. Váhy mas v syrovém stavu A,B,C,D 100gr, V1 150gr. Brambory 250gr, knedlíky 160gr, rýže 200gr, těstoviny 200gr, hranolky 150gr, americké brambory 180gr, zeleninové talíře 300gr. Vedoucí kuchyně Petr Němec. Změna jídleního lístku vyhrazena.