Jídelní lístek na následující týden

09.12.. Pondělí 
 JídloNázev 
Polévka
Zeleninový krém                                                                                           A – 1,3
A.
Smažené rybí filé, vařené brambory, tatarská omáčka                                 A  – 1,3,4,7,10 
B.Kuřecí roláda, dušená rýže                                                                           A  – 1
C.Koprová omáčka, 2ks vejce, vařené brambory                                              A  – 1,3,7
D. 
V 1.Vesnický steak, opékané brambory(sázené vejce, křen, cibule, hořčice)       A  – 1,3,10
10.12.  Úterý 
JídloNázev
PolévkaSváteční zelná                                                                                               A  – 1,12              
A.
Vepřová krkovice pečená, šťouch. brambory, zelené fazolky se slaninou      A  -1
B.Hrachová kaše, uzené maso, okurek, chléb                                                   A  – 1,3,7
C.Tortelliny se sýrovou omáčkou                                                                      A – 1,3,7
D.              
V 1.Gordon Bleu, šťouchané brambory, salát                                                       A – 1,3,7            
11.12. Středa 
JídloNázev
PolévkaFrankfurtská                                                                                                  A – 1,7    
A.Kuřecí řízek v těstíčku, bramborová kaše, salát                                             A – 1,3,7    
B.Špagety s masovou omáčkou “Sugo”, sýr                                                       A – 1,3,7
C.Rizoto s kuřecím masem, fazolkami, paprikami a směsí hub, okurek             A – 7
D.                
V 1.Vepřové Kung – pao, opékané brambory                                                         A -1,5
12.12. Čtvrtek 
JídloNázev
PolévkaPórková s vejcem                                                                                            A – 1,3
A.Kuřohus, červené zelí, houskové  knedlíky                                                      A – 1,3,7,12
B.Třetinkový guláš, chléb                                                                                   A – 1,3,7
C.Vajíčkový salát, pečivo                                                                                   A – 1,3,7,10
D. 
V 1.Hovězí filé, hranolky, tatarská omáčka                                                           A  – 1,3,7,10
13.12.  Pátek 
JídloNázev
PolévkaHovězí s játrovou rýží                                                                                     A  – 1,3
A.Smažený kuřecí řízek, vařené brambory, okurek                                              A  – 1,3,7 
B.Starostova vepřová játra, dušená rýže                                                             A – 1
C.Jablkový závin, kakao                                                                                      A – 1,3,7       
D. 
V 1.Vepřový steak s jablkem, hermelínem a brusinkami, opékané brambory          A – 1,7 

 

Legenda značení alergenů

Cena A,B,C,D 80,- Kč, V1 94,- Kč. Váhy mas v syrovém stavu A,B,C,D 100gr, V1 150gr. Brambory 250gr, knedlíky 160gr, rýže 200gr, těstoviny 200gr, hranolky 150gr, americké brambory 180gr, zeleninové talíře 300gr. Vedoucí kuchyně Petr Němec. Změna jídleního lístku vyhrazena.