Jídelní lístek na tento týden

20.01. Pondělí  
Jídlo Název
Polévka Zeleninová s drobením                                                                                 A – 1,3
A Vepřový řízek Petra Voka přírodní, šťouchané brambory                               A – 1,12
B Mexický guláš s rýží a hráškem, sýr                                                              A – 1,7
C Koprová omáčka, 2ks vejce, vařené brambory                                               A – 1,3,7 
D  
V 1 Pikantní kuřecí směs, bramboráčky                                                               A – 1,3,7
21.01. Úterý  
Jídlo Název
Polévka Hrstková                                                                                                         A – 1
A Smažený sýr, vařené brambory, tatarská omáčka                                            A – 1,3,7,10
B Hovězí líčka na červeném víně s kořenovou zeleninou, bramborová kaše       A  – 1,7,9,12
C Bavorský salát, pečivo                                                                                    A  – 1,3,7
D Houbovo – cuketové rizoto s cherry rajčaty, sýr                                              A –  7
V 1 Vesnický steak, opékané brambory                                                                 A –  1,3,10
22.01. Středa  
Jídlo Název
Polévka Gulášová                                                                                                        A – 1
A Kuřecí na paprice, těstoviny                                                                           A – 1,3,7
B Čevapčiči, vařené brambory,hořčice, cibulka                                                  A – 1,3,10
C Italský zelný salát, pečivo                                                                              A –  1,3,7   
D Palačinky se špenátem, zapečené sýrem, salát                                              A – 1,3,7
V 1 Grilovaná vepřová krkovička, česnekový dressing, opékané brambory           A – 1,3,7
23.01. Čtvrtek  
Jídlo Název
Polévka Drožďová                                                                                                        A – 1,3,7
A Vepřový vrabec, dušené zelí, bramborové knedlíky                                          A  – 1,3,7,12
B Francouzské brambory, okurek                                                                        A – 1,3,7
C Těstovinový salát s krabími tyčinkami, pečivo                                                 A –  1,3,4,7
D Kuře a lá Werich, americké brambory                                                               A  – 1
V1 Vepřové ražničí, hranolky, tatarská omáčka, zelenina                                       A – 1,3,7,10
24.01. Pátek  
Jídlo Název
Polévka Boršč                                                                                                                A – 1
A Smažený vepřový řízek, šťouchané brambory, okurek                                       A – 1,3,7     
B Kuřecí kostky na řecký způsob, dušená rýže (sypané sýrem)                           A – 1,7   
C Jablková žemlovka, kakao                                                                               A  – 1,3,7 
D  
V 1 Vepřový steak, fazolové lusky na slanině, americké brambory                         A – 1

Legenda značení alergenů

Cena A,B,C,D 80,- Kč, V1 94,- Kč. Váhy mas v syrovém stavu A,B,C,D 100gr, V1 150gr. Brambory 250gr, knedlíky 160gr, rýže 200gr, těstoviny 200gr, hranolky 150gr, americké brambory 180gr, zeleninové talíře 300gr. Vedoucí kuchyně Petr Němec. Změna jídelního lístku vyhrazena.