Jídelní lístek na tento týden

17.02. Pondělí 
JídloNázev
PolévkaKvětáková s vejcem                                                                                            A – 1,3,7
AVepřový plátek zapečený sýrem, bramborová kaše, salát                                    A – 1,3,7
BDrůbeží maso po horácku, dušená rýže                                                               A – 1
CTortilla s kuřecími stripsy tex mex – 2ks                                                              A – 1,3,7
D 
V 1Smažené řízky “Duo”, vařené brambory, salát                                                       A – 1,3,7
18.02. Úterý 
JídloNázev
PolévkaBramboračka                                                                                                      A – 1,9
ADebrecínská kotleta (párek,feferony), šunková rýže                                            A – 1
BJitrnicový prejt, dušené zelí, vařené brambory                                                    A  – 1,12
CBavorský salát, pečivo                                                                                        A  – 1,3,7
DČočka na kyselo, 2ks vejce, okurek, chléb                                                        A –  1,3,7,10
V 1Smažený hermelín, vařené brambory, tatarská omáčka                                     A –  1,3,7,10
19.02. Středa 
JídloNázev
PolévkaFazolová                                                                                                            A – 1
AHolandský řízek, bramborová kaše, salát                                                           A – 1,3,7
BKaribské kuřecí rizoto, sýr                                                                                 A – 7
CFitnes salát, pečivo                                                                                           A –  1,3,7   
DBulgur se sušenými rajčaty                                                                                A – 1
V 1Dřevorubecký vepřový steak, hranolky                                                               A – 1
20.02. Čtvrtek 
JídloNázev
PolévkaFrankfurtská                                                                                                      A – 1
AVepřový vrabec, dušené zelí, bramborové knedlíky                                             A  – 1,3,7
BBramborový guláš s uzeninou, chléb                                                                  A – 1,3,7
CAndaluský salát, pečivo                                                                                     A –  1,3,7
DTarhoňa s grilovanou zeleninou, sýr                                                                   A  – 1,7
V1Přírodní kuřecí řízek sypaný šunkou, sýrem a pórkem, brambory                        A – 1,7
21.02. Pátek 
JídloNázev
PolévkaDrůbeží vývar s masem a nudlemi                                                                       A – 1,3
ASmažený vepřový řízek,šťouchané brambory, okurek                                           A – 1,3,7     
BKuřecí a la bažant, dušená rýže, kompot                                                             A – 1 
CDukátové buchtičky s vanilkovým krémem                                                          A  – 1,3,7 
D 
V 1Losos na másle, listový špenát, vařené brambory                                               A – 1,3,4,7

Legenda značení alergenů

Cena A,B,C,D 85,- Kč, V1 99,- Kč. Váhy mas v syrovém stavu A,B,C,D 100gr, V1 150gr. Brambory 250gr, knedlíky 160gr, rýže 200gr, těstoviny 200gr, hranolky 150gr, americké brambory 180gr, zeleninové talíře 300gr. Vedoucí kuchyně Petr Němec. Změna jídelního lístku vyhrazena.