Jídelní lístek na tento týden
29.07. Pondělí | 29. 7. 2024 – 02. 8. 2024 |
Jídlo | Název |
Polévka | HOUBAŘSKÁ ZALITÁ A – 1,3,7 |
A | Smažené rybí filé, vařené brambory, jogurtový dressing A – 1,3,4,7 |
B | Azu po tatarsku, jasmínová rýže A – 1 |
C | Grilovaný hermelín, vařené brambory, brusinky A – 7 |
D | |
V 1 | Zámecké kuřecí medajlonky, americké brambory A – 1,3,7 |
30.07. Úterý | |
Jídlo | Název |
Polévka | FAZOLAČKA PO ČÍNSKU A – 1 |
A | Cibulová kotleta s anglickou slaninou, brambory, tatarská oomáčka A – 1,3,7,10 |
B | Flamendr z kuřecího masa, rýže basmati A – |
C | Americký salát s kuřecím masem, pečivo A – 1,3,7 |
D | Kuřecí plátek ve vaječné omeletě se žampiony, brambory, okurek A – 3 |
V 1 | Vepřový steak z kotlety na čerstvé zelenině, dressing, opékané brambory A – 1,3,7,10 |
31.07. Středa | |
Jídlo | Název |
Polévka | RAJČATOVÁ S DROBENÍM A – 1,3 |
A | Vepřová kotleta po cikánsku, dušená rýže A – 1 |
B | Čevapčiči s cibulí a hořčicí, brambory sypané petrželkou A – 1,3,7 |
C | Salát z kukuřice se šunkou, pečivo A – 1,3,7 |
D | Fazolové lusky na kyselo, 2ks vejce, vařené brambory A – 1,3,7 |
V 1 | Tomova tlapa, šťouchané brambory, kompot A – 1,3,7,10 |
01.08. Čtvrtek | |
Jídlo | Název |
Polévka | GULÁŠOVÁ A – 1 |
A | Sekaná „Gyros“, bramborová kaše, salát Coleslaw A – 1,3,7 |
B | Rozstřelený španělský ptáček , rýže basmati A – 1,3,10 |
C | ————————————————————————————– |
D | Palačinky plněné špenátem, zapečené sýrem, čalamáda A – 1,3,7 |
V1 | Vepřové medajlonky z panenky, hranolky, pikantní dip A – 1,3,7 |
02.08. Pátek | |
Jídlo | Název |
Polévka | KUŘECÍ S MASEM A NUDLEMI A – 1,.3 |
A | Smažený vepřový řízek, šťouchané brambory, okurek A – 1,3,7 |
B | Kuřecí plátek, sýrová omáčka se žampiony, dušená rýže A – 1,7 |
C | Jablková žemlovka, kakao A – 1,3,7 |
D | Vepřové medajlonky na bylinkách s rajčaty a olivami, šťouchané brambory A – 1 |
V 1 |
Tisknout
Cena A,B,C,D 118,- Kč, V1 133,- Kč. Váhy mas v syrovém stavu A,B,C,D 100gr, V1 150gr. Brambory 250gr, knedlíky 160gr, rýže 200gr, těstoviny 200gr, hranolky 150gr, americké brambory 180gr, zeleninové talíře 300gr. Vedoucí kuchyně Petr Němec. Změna jídelního lístku vyhrazena.