Jídelní lístek na tento týden

20.03.  Pondělí  20.2  –  24.2.
Jídlo Název
Polévka Houbařská zalitá                                                                                            A  –  1,7
A Vepřová kotleta na houbách, vařené brambory                                               A  –  1
B Kuřecí Kung – pao, kari rýže                                                                            A  –  5
C Grilovaný hermelín, vařené brambory, brusinky                                               A  –  7
D  
V 1 Tomova tlapa, americké brambory, salát                                                         A  – 1,3,7
21.03. Úterý  
Jídlo Název
Polévka Čočková                                                                                                           A  –   1         
A Vepřový plátek na medu, rýže s hráškem a cherry rajčaty                                A  –   1   
B Hovězí líčka na červeném víně s kořen. zeleninou, bramborová kaše              A  –   1,7,9,12
C Americký salát s  kuřecím masem, pečivo                                                       A  –  1,3,7
D Kuře a lá Werich, americké brambory                                                               A  –  1   
V 1 Obrácený řízek, bramborová kaše, list salátu, rajče                                         A  –  1,3,7      
22.03. Středa  
Jídlo Název
Polévka Pikantní s rýží                                                                                                  A  –  
A Holandský řízek, šťouchané brambory, okurek                                                  A  –  1,3,7
B Vepřová játra na slanině, hrášková rýže                                                            A  –  1 
C Salát Coleslaw s kuřecími stripsy, pečivo                                                          A  –  1,3,7  
D               Pečené filé, zelenina na páře, vařené brambory                                                 A  –  4,7
V 1 Kuřecí směs na nudlích sypaná sýrem                                                               A  –  3,7
23.03. Čtvrtek  
Jídlo Název
Polévka Kmínová s vejcem a zeleninou                                                                          A   – 1,3             
A Vepřový vrabec, dušené zelí, bramborové knedlíky                                           A  –  1,3,12
B Dračí oheň, dušená rýže                                                                                   A  – 
C Ladin salát s Moravankou, pečivo                                                                    A  –  1,3,7
D Srbská musaka, vařené brambory                                                                    A  –  3,7
V1 Vepřový steak s hermelínem, jablkem a brusinkami, hranolky                          A  –  1,7
24.03. Pátek  
Jídlo Název
Polévka Hovězí s masovou rýží                                                                                      A  –  1,3
A Smažený kuřecí řízek, vařené brambory, okurek                                                A  –  1,3,7
B Vepřový flamendr, rýže basmati                                                                        A  –                
C Nudle s mákem, kakao                                                                                      A  –  1,3,7          
D  
V 1 Krůtí gyros, americké brambory, jogurtové tzatziki                                           A  –  1,3,7

Legenda značení alergenů

Cena A,B,C,D 113,- Kč, V1 128,- Kč. Váhy mas v syrovém stavu A,B,C,D 100gr, V1 150gr. Brambory 250gr, knedlíky 160gr, rýže 200gr, těstoviny 200gr, hranolky 150gr, americké brambory 180gr, zeleninové talíře 300gr. Vedoucí kuchyně Petr Němec. Změna jídelního lístku vyhrazena.