Jídelní lístek na tento týden
13.01. Pondělí | 13. ledna – 17. ledna 2025 |
Jídlo | Název |
Polévka | BROKOLICOVÝ KRÉM A – 1,3,7 |
A | Vepřová kotleta na směsi hub, šťouchané brambory, okurek A – 1 |
B | Hovězí nudličky „Stroganov“, jasmínová rýže A – 1,7 |
C | Smažený květák, vařené brambory, tatarská omáčka A – 1,3,7,10 |
D | |
V 1 | Pečené kuře s nádivkou, vařené brambory, kompot A – 1,3,7 |
14.01. Úterý | |
Jídlo | Název |
Polévka | FRANKFURTSKÁ A – 1,7 |
A | Špikovaná krůtí prsa, šťouchané brambory s petrželkou, čalamáda A – 1 |
B | Hrachová kaše, uzené maso, chléb, okurek A – 1,3,7 |
C | Hermelínový salát, pečivo A – 1,3,7 |
D | Boloňské špagety se šunkou, parmezán A – 1,3,7 |
V 1 | Pikantní vepřové řízečky, selský salát A – 1,3,7,10 |
15.01. Středa | |
Jídlo | Název |
Polévka | FAZOLOVÁ A – 1 |
A | Babiččina sekaná, bramborová kaše, okurek A – 1,3 ,7 |
B | Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, dušené zelí A – 1,3,12 |
C | Salát s tarhoňou a plátkem vepř.kotlety na barevném pepři, pečivo A – 1,3,7 |
D | Grilovaný hermelín s anglickou slaninou, vařené brambory, tat.omáčka A – 1,3,7,10 |
V 1 | Kuřecí medajlonky, nivová omáčka, hranolky A – 1,7 |
16.01. Čtvrtek | |
Jídlo | Název |
Polévka | GULÁŠOVÁ A – 1 |
A | Španělský ptáček vepřový, rýže basmati A – 1,3,10 |
B | Vepřová pečeně, dušená kapusta, houskové knedlíky A – 1,3,7 |
C | Italský salát zelný se šunkou, pečivo A – 1,3,7 |
D | Listový špenát, 2ks vejce, vařené brambory A – 1,3,7 |
V1 | Vepřový steak „Prezident“, hranolky A – 1,7 |
17.01. Pátek | |
Jídlo | Název |
Polévka | HOVĚZÍ S MASEM A NUDLEMI A – 1,.3 |
A | Smažený vepřový řízek, šťouchané brambory, okurek A – 1,3,7 |
B | Kuřecí nudličky ve třech sýrech, , jasmínová rýže A – 1,3,7 |
C | Jablková žemlovka, bílá káva A – 1,3,7 |
D | |
V 1 | Grilovaná krkovička se sázeným vejcem, hranolky, dip se sušenými rajčaty A – 1,3,7 |
Tisknout
Cena A,B,C,D 118,- Kč, V1 133,- Kč. Váhy mas v syrovém stavu A,B,C,D 100gr, V1 150gr. Brambory 250gr, knedlíky 160gr, rýže 200gr, těstoviny 200gr, hranolky 150gr, americké brambory 180gr, zeleninové talíře 300gr. Vedoucí kuchyně Petr Němec. Změna jídelního lístku vyhrazena.