
Jídelní lístek na tento týden
20.03. Pondělí | 20.2 – 24.2. |
Jídlo | Název |
Polévka | Houbařská zalitá A – 1,7 |
A | Vepřová kotleta na houbách, vařené brambory A – 1 |
B | Kuřecí Kung – pao, kari rýže A – 5 |
C | Grilovaný hermelín, vařené brambory, brusinky A – 7 |
D | |
V 1 | Tomova tlapa, americké brambory, salát A – 1,3,7 |
21.03. Úterý | |
Jídlo | Název |
Polévka | Čočková A – 1 |
A | Vepřový plátek na medu, rýže s hráškem a cherry rajčaty A – 1 |
B | Hovězí líčka na červeném víně s kořen. zeleninou, bramborová kaše A – 1,7,9,12 |
C | Americký salát s kuřecím masem, pečivo A – 1,3,7 |
D | Kuře a lá Werich, americké brambory A – 1 |
V 1 | Obrácený řízek, bramborová kaše, list salátu, rajče A – 1,3,7 |
22.03. Středa | |
Jídlo | Název |
Polévka | Pikantní s rýží A – |
A | Holandský řízek, šťouchané brambory, okurek A – 1,3,7 |
B | Vepřová játra na slanině, hrášková rýže A – 1 |
C | Salát Coleslaw s kuřecími stripsy, pečivo A – 1,3,7 |
D | Pečené filé, zelenina na páře, vařené brambory A – 4,7 |
V 1 | Kuřecí směs na nudlích sypaná sýrem A – 3,7 |
23.03. Čtvrtek | |
Jídlo | Název |
Polévka | Kmínová s vejcem a zeleninou A – 1,3 |
A | Vepřový vrabec, dušené zelí, bramborové knedlíky A – 1,3,12 |
B | Dračí oheň, dušená rýže A – |
C | Ladin salát s Moravankou, pečivo A – 1,3,7 |
D | Srbská musaka, vařené brambory A – 3,7 |
V1 | Vepřový steak s hermelínem, jablkem a brusinkami, hranolky A – 1,7 |
24.03. Pátek | |
Jídlo | Název |
Polévka | Hovězí s masovou rýží A – 1,3 |
A | Smažený kuřecí řízek, vařené brambory, okurek A – 1,3,7 |
B | Vepřový flamendr, rýže basmati A – |
C | Nudle s mákem, kakao A – 1,3,7 |
D | |
V 1 | Krůtí gyros, americké brambory, jogurtové tzatziki A – 1,3,7 |
Cena A,B,C,D 113,- Kč, V1 128,- Kč. Váhy mas v syrovém stavu A,B,C,D 100gr, V1 150gr. Brambory 250gr, knedlíky 160gr, rýže 200gr, těstoviny 200gr, hranolky 150gr, americké brambory 180gr, zeleninové talíře 300gr. Vedoucí kuchyně Petr Němec. Změna jídelního lístku vyhrazena.