Jídelní lístek na tento týden

13.01.  Pondělí 13. ledna  –  17. ledna   2025
Jídlo Název
Polévka BROKOLICOVÝ  KRÉM                                                                                  A  –   1,3,7 
A Vepřová kotleta na směsi hub, šťouchané brambory, okurek                A   –  1
B Hovězí nudličky „Stroganov“, jasmínová rýže                                           A   –  1,7
C Smažený květák, vařené brambory, tatarská omáčka                             A   –  1,3,7,10
D  
V 1 Pečené kuře s nádivkou, vařené brambory, kompot                                A  –  1,3,7
14.01. Úterý  
Jídlo Název
Polévka FRANKFURTSKÁ                                                                                             A  –  1,7
A Špikovaná krůtí prsa, šťouchané brambory s petrželkou, čalamáda     A  –  1
B Hrachová kaše, uzené maso, chléb, okurek                                               A  –  1,3,7
C Hermelínový salát, pečivo                                                                             A  –  1,3,7
D Boloňské špagety se šunkou, parmezán                                                    A  –  1,3,7                                                                      
V 1 Pikantní vepřové řízečky, selský salát                                                         A  –  1,3,7,10
15.01. Středa  
Jídlo Název
Polévka FAZOLOVÁ                                                                                                        A  –   1                                                                   
A Babiččina sekaná, bramborová kaše, okurek                                             A  –   1,3 ,7                                               
B Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, dušené zelí                     A  –    1,3,12                              
C Salát s tarhoňou a plátkem vepř.kotlety na barevném pepři, pečivo      A  –   1,3,7
D               Grilovaný hermelín s anglickou slaninou, vařené brambory, tat.omáčka  A  –   1,3,7,10   
V 1 Kuřecí medajlonky, nivová omáčka, hranolky                                                 A  –  1,7                                                               
16.01. Čtvrtek  
Jídlo Název
Polévka GULÁŠOVÁ                                                                                                           A  –  1
A Španělský ptáček vepřový, rýže basmati                                                         A  –  1,3,10
B Vepřová pečeně, dušená kapusta, houskové knedlíky                                   A  –  1,3,7
C Italský salát zelný se šunkou, pečivo                                                                A  –  1,3,7                                                                       
D Listový špenát, 2ks vejce, vařené brambory                                                    A  –  1,3,7                      
V1 Vepřový steak „Prezident“, hranolky                                                                  A –   1,7
17.01. Pátek  
Jídlo Název
Polévka HOVĚZÍ  S  MASEM  A  NUDLEMI                                                                                    A  –  1,.3                                          
A Smažený vepřový řízek, šťouchané brambory, okurek                                                  A  –  1,3,7
B Kuřecí nudličky ve třech sýrech, , jasmínová rýže                                                          A  –  1,3,7
C Jablková žemlovka, bílá káva                                                                                             A  –  1,3,7
D
V 1 Grilovaná krkovička se sázeným vejcem, hranolky, dip se sušenými rajčaty             A  –  1,3,7
Tisknout

Legenda značení alergenů

Cena A,B,C,D 118,- Kč, V1 133,- Kč. Váhy mas v syrovém stavu A,B,C,D 100gr, V1 150gr. Brambory 250gr, knedlíky 160gr, rýže 200gr, těstoviny 200gr, hranolky 150gr, americké brambory 180gr, zeleninové talíře 300gr. Vedoucí kuchyně Petr Němec. Změna jídelního lístku vyhrazena.