Jídelní lístek na tento týden

05.04. Pondělí  
Jídlo Název
Polévka P O N D Ě L Í       V E L I K O N O Č N Í                                                              
A                 
B                                           
C                                                        
D  
V 1     
06.04. Úterý  
Jídlo Název
Polévka Z fazolových lusků na kyselo                                                                         A –  1,7
A Pečená kuřecí čtvrtka, šťouchané brambory, salát                                         A –  1
B Srbské vepřové rizoto, sýr, okurek                                                                 A  – 7
C Vajíčkový salát, pečivo                                                                                  A  –  1,3,7,10
D                                 A  –  3,7
V 1 Katův šleh, bramboráčky                                                                               A – 1,3,7
07.04. Středa  
Jídlo Název
Polévka Gulášová                                                                                        A  –  1                              
A Kuřecí roláda šunka, sýr, bramborová kaše, okurek                        A  –  1,3,7
B Hrachová kaše, opékaná uzenina, okurek, chléb                             A  –  1,3,7
C Fitnes salát, dressing, pečivo                                                         A  –  1,3,7
D Špenátové knedlíky, cibulová omáčka                                             A  –  1,3,7                        
V 1 Smažený sýr se šunkou, vařené brambory, tatarská omáčka          A  – 1,3,7,10
08.04. Čtvrtek  
Jídlo Název
Polévka Fazolová s párkem                                                                         A  –   1                             
A Svíčková na smetaně, houskové  knedlíky                                      A  –  1,3,7
B Vepřový plátek, fazolky na slanině, vařené brambory                     A  –  1
C Těstovinový salát s krabími tyčinkami, pečivo                               A  –  1,3,4,7
D Tarhoňa s grilovanou zeleninou, parmazán                                    A  –  1,7
V1 Vepřový steak s hermelínem, jablkem a brusinkami, americké brambory   A  – 1,7
09.04. Pátek  
Jídlo Název
Polévka Hovězí s masem a nudlemi                                                             A  –  1.3                               
A Smažený vepřový  řízek z kotlety, šťouchané brambory, okurek      A  –  1,3,7   
B Hovězí v kapustě, gnocchi                                                              A  –  1,3
C Jablková žemlovka, bílá káva                                                         A  –  1,3,7
D  
V 1 Mix gril, hranolky, tatarská omáčka                                                A  –  1,3,7,10

Legenda značení alergenů

Cena A,B,C,D 90,- Kč, V1 104,- Kč. Váhy mas v syrovém stavu A,B,C,D 100gr, V1 150gr. Brambory 250gr, knedlíky 160gr, rýže 200gr, těstoviny 200gr, hranolky 150gr, americké brambory 180gr, zeleninové talíře 300gr. Vedoucí kuchyně Petr Němec. Změna jídelního lístku vyhrazena.