Jídelní lístek na tento týden
30.06. Pondělí | 30. červen – 04. červenec 2025 |
Jídlo | Název |
Polévka | KAPUSTOVÁ S PÁRKEM A – 1 |
A | Vepřová pečeně marinovaná v hrubozrn. hořčici, b. kaše, okurek A – 1,7,10 |
B | Kuřecí plátek, listový špenát, vařené brambory A – 1,3,7 |
C | Smažený sýr v bulce 2 ks A – 1,3,7,10 |
D | |
V 1 | Restovaná kuřecí játra pikantní s klobáskou, hranolky, tat. omáčka A – 1,3,7,10 |
01.07. Úterý | |
Jídlo | Název |
Polévka | HRSTKOVÁ A – 1 |
A | Vepřový guláš sypaný č. cibulkou, houskové knedlíky A – 1,3,7 |
B | Jarní domácí sekaná se zeleninou, vařené brambory, okurek A – 1,3,7 |
C | Těstovinový salát s kuřecím masem, mozzarelou, hráškem a cherry, pečivo A – 1,3,7 |
D | Kapustové karbanátky, vařené brambory, tatarská omáčka A – 1,3,7,10 |
V 1 | Vepřový steak se sýrem a ananasem, americké brambory A – 1,7 |
02.07. Středa | |
Jídlo | Název |
Polévka | KRÉMOVÁ KUKUŘIČNÁ A – 1,7 |
A | Smažená vepřová játra, bramborový salát A – 1,3,7 ,10 |
B | Vepřová kotleta znojemská, rýže basmati A – 1 |
C | Salát Coleslaw, stripsy, pečivo A – 1,3,7 |
D | Vepřové v mrkvi, vařené brambory A – 1 |
V 1 | Aljašská treska LOINS (svíčková), bulgur se zeleninou, polníček, citron A – 1,4 |
03.07. Čtvrtek | |
Jídlo | Název |
Polévka | MRKVOVÁ S TĚSTOVINOU A – 1,3 |
A | Vepřová kotleta na rajčatech a paprikách, vařené brambory A – 1 |
B | Hovězí nudličky „Stroganov“ rýže A – 1,7 |
C | Zeleninový talíř s vejcem a šunkou, tomatový dressing, pečivo A – 1,3,7 |
D | Kuřecí plátek ve vaječné omeletě se žampiony, brambory, okurek A – 3,7 |
V1 | Dřevorubecký steak, americké brambory A – 1 |
04.07. Pátek | |
Jídlo | Název |
Polévka | HOVĚZÍ S MASEM A NUDLEMI A – 1,.3 |
A | Smažený vepřový řízek, šťouchané brambory, okurek A – 1,3,7 |
B | Kuřecí na divoko, zeleninová rýže A – 1 |
C | Tvarohové knedlíky s kousky jahod, máslo, strouhanka A – 1,3,7 |
D | |
V 1 | Vepřový steak se šunkou, angl.slaninou, uzeným sýrem a feferony, šťouchané br. A – 1,7 |
Tisknout
Cena A,B,C,D 124,- Kč, V1 139,- Kč. Váhy mas v syrovém stavu A,B,C,D 100gr, V1 150gr. Brambory 250gr, knedlíky 160gr, rýže 200gr, těstoviny 200gr, hranolky 150gr, americké brambory 180gr, zeleninové talíře 300gr. Vedoucí kuchyně Petr Němec. Změna jídelního lístku vyhrazena.