Jídelní lístek na tento týden

25.01. Pondělí  
Jídlo Název
Polévka Z fazolových lusků na kyselo                       A  –  1,3,7                                                              
A Kuřecí smaženky, vařené brambory, tatarská omáčka                           A  –  1,3,7,10
B Novohradský vepřový plátek, těstoviny                                                 A  –  1,3
C Květák na mozeček s hlívou ústřičnou, vařené brambory, salát  A – 3                                       
D  
V 1 Pečené kuře s nádivkou, vařené brambory, kompot                               A  –  1,3,7
26.01. Úterý  
Jídlo Název
Polévka Zimní minestrone                                                                                   A –  1,9
A Cibulová kotleta, bramborová kaše, okurek                                            A –  1,7
B Čínské špagetové hnízdo, sýr (kuřecí na kari se zeleninou)                   A  – 1,3,7
C Špagetový salát s kuřecím masem, pečivo                                             A  –  1,3,7,
D Dušený špenát, 2ks vejce, vařené brambory                                           A  –  1,3,7
V 1 Dřevorubecký steak, hranolky                                                                 A – 1
27.01. Středa  
Jídlo Název
Polévka Fazolová                                                                                           A  –  1                                
A Sekaná Gyros, šťouchané brambory, salát                                        A  –  1,3,7
B Srbské vepřové rizoto, sýr, okurek                                                    A  –  7
C Langoše s kečupem a sýrem                                                            A  –  1,3,7
D Flamendr ze sojového masa, dušená rýže                                        A  –  1,6                        
V 1 Pikantní vepřové řízečky, selský salát                                              A  – 1,3,7 
28.01. Čtvrtek  
Jídlo Název
Polévka Česneková                                                                                    A  – 3                                
A Segedinský guláš, houskové knedlíky                                           A  –  1,3,7,12
B Vepřové maso s houbami, rajčaty a jarní cibulkou, šťouchané brambory     A  –  1
C Sýrový salát “Speciál”, pečivo                                                       A  –  1,3,7
D Smažená niva, vařené brambory, tatarská omáčka                       A  –  1,3,7,10
V1 Vepřové medajlonky ve slaninovém kabátku, šťouchané brambory, list.špenát A  – 1,3,7
29.01. Pátek  
Jídlo Název
Polévka Kuřecí vývar s masem a nudlemi                                                  A  –  1.3                               
A Smažený kuřecí řízek, bramborová kaše, okurek                           A  –  1,3,7   
B Domažlické vepřové ragů, gnocchi                                                A  –  1,3,7
C Nudle s mákem, kakao                                                                  A  –  1,3,7
D  
V 1 Steak z lososa, opékané brambory s gril. zeleninou, citrón. dressing       A  –  3,4,7

Legenda značení alergenů

Cena A,B,C,D 90,- Kč, V1 104,- Kč. Váhy mas v syrovém stavu A,B,C,D 100gr, V1 150gr. Brambory 250gr, knedlíky 160gr, rýže 200gr, těstoviny 200gr, hranolky 150gr, americké brambory 180gr, zeleninové talíře 300gr. Vedoucí kuchyně Petr Němec. Změna jídelního lístku vyhrazena.