Jídelní lístek na tento týden

09.05  Pondělí  
Jídlo Název
Polévka Houbařská zalitá                                                                                      A  –  1,3,7           
A Smažený květák, vařené brambory, tatarská omáčka                                A  –   1,3,7,10
B Vepřový plátek na houbách, rýže basmati                                                 A  –   1  
C Pečená kuřecí čtvtka, salát Colleslaw                                                       A  –   1,7
D  
V 1 Vesnický steak, opékané brambory                                                           A  –  1,3,10
10.05. Úterý  
Jídlo Název
Polévka Pórková s vejcem                                                                                       A  –  3       
A Pečená krkovička, šťouchané brambory s listovým špenátem                    A  –   1           
B Boloňské lasagne                                                                                       A  –   1,3,7 
C Ovocný salát s kysanou smetanou, mléčné houstičky                                A  –  1,3,7                
D Čočka na kyselo, 1ks vejce, 1ks párek, okurek, chléb                                 A  –  1,3,7,10        
V 1 Thajské červené kari, jasmínová rýže                                                         A  –   7           
11.05. Středa  
Jídlo Název
Polévka Hrachová                                                                                                    A  –  1                  
A Smažený karbanátek, bramborová kaše, salát                                            A  –  1,3,7              
B Plněné bramborové knedlíky, dušené zelí                                                    A  –  1,3,12           
C Tortelliny se sýrovou omáčkou                                                                    A  –  1,3,7    
D               Špagety Aglio olio peperoncino, parmazán                                                 A  –  1,3,7                
V 1 Vepřový steak s broskví a sýrem, hranolky                                                  A  –  1,7
12.05. Čtvrtek  
Jídlo Název
Polévka S rýží a hráškem                                                                                        A  –              
A Uzené maso, křenová omáčka, houskové knedlíky                                     A  –  1,3,7           
B Vepřový plátek sypaný uzeným sýrem a jarní cibulkou, vařené brambory   A  –  1,7     
C Hermelínový salát, pečivo                                                                          A  –  1,3,7        
D Smažená niva, vařené brambory, tatarská omáčka                                     A  –  1,3,7,10
V1 Krůtí gyros, opékané brambory, jogurtové tzatziki                                      A  –  1,3,7
13.05. Pátek  
Jídlo Název
Polévka Hovězí vývar s masem a nudlemi                                                               A  –  1,3          
A Smažený vepřový řízek, šťouchané brambory, okurek                                 A  –  1,3,7     
B Kuřecí paprikáš, těstoviny                                                                          A  –  1,3,7              
C Alpský knedlík                                                                                            A  –  1,3,7
D  
V 1 Kuřecí plátek, listový špenát, americké brambory                                       A  –  1,3,7       

Legenda značení alergenů

Cena A,B,C,D 96,- Kč, V1 110,- Kč. Váhy mas v syrovém stavu A,B,C,D 100gr, V1 150gr. Brambory 250gr, knedlíky 160gr, rýže 200gr, těstoviny 200gr, hranolky 150gr, americké brambory 180gr, zeleninové talíře 300gr. Vedoucí kuchyně Petr Němec. Změna jídelního lístku vyhrazena.