Jídelní lístek na tento týden
22.04. Pondělí | 22. 4. 2024 – 26.4.. 2024 |
Jídlo | Název |
Polévka | HOUBAŘSKÁ ZALITÁ A – 1,3 ,7 |
A | Kuřecí plátek sypaný šunkou, sýrem a pórkem, jasmínová rýže A – 1,7 |
B | Špagety s masovou omáčkou „Sugo“, sýr A – 1,3,7 |
C | Brokolicová pochoutka, pečivo A – 1,3,7 |
D | |
V 1 | Smažené vepřové řízečky na česneku, šťouchané brambory, okurek A – 1,3,7 |
23.04. Úterý | |
Jídlo | Název |
Polévka | FAZOLOVÁ A – 1 |
A | Čevapčiči, hořčice, cibulka, šťouchané brambory s pažitkou A – 1,3,7 |
B | Hovězí líčka na červeném víně s kořenovou zeleninou, bramborová kaše A – 1,7,9,12 |
C | Ladin salát, pečivo A – 1,3,7 |
D | Gnocchi s kuřecím masem a listovým špenátem v sýrové omáčce A – 1,3,7 |
V 1 | Obrácený řízek, bramborová kaše, okurkový salát A – 1,3,7 |
24.04. Středa | |
Jídlo | Název |
Polévka | ZELENINOVÁ S RÝŽÍ A – |
A | Smažená vepřová játra, bramborový salát A – 1,3,7 |
B | Kuřecí na kari s baby salátem a arašídy, jasmínová rýže A – 1,5 |
C | Hermelínový salát, pečivo A – 1,3,7 |
D | Lečo s vejci, vařené brambory A – 3 |
V 1 | Mix – grill, hranolky, tatarská omáčka A – 1,3,7,10 |
25.04. Čtvrtek | |
Jídlo | Název |
Polévka | LEHKÁ ASIJSKÁ A – |
A | Segedinský guláš, houskové knedlíky A – 1,3,7 |
B | Pikantní mexické fazole , jasmínová rýže A – 1 |
C | Mix listových salátů s pečeným kuřecím masem, cherry, hrozny a vlašskými ořechy, peč. A – 1,3,7,8 |
D | Smažená niva, vařené brambory, tatarská omáčka A – 1,3,7,10 |
V1 | Krůtí gyros, opékané brambory, jogurtové tzatziki A – 1,3,7 |
26.04. Pátek | |
Jídlo | Název |
Polévka | HOVĚZÍ S MASOVOU RÝŽÍ A – 1,3 |
A | Smažený kuřecí řízek, bramborová kaše, okurek A – 1,3,7 |
B | Hovězí kostky na česneku, listový špenát, gnocchi A – 1,3,7 |
C | Šulánky s mákem, kakao A – 1,3,7 |
D | |
V 1 | Kuřecí játra na roštu, hranolky, tatarská omáčka A – 1,3,7,10 |
Tisknout
Cena A,B,C,D 118,- Kč, V1 133,- Kč. Váhy mas v syrovém stavu A,B,C,D 100gr, V1 150gr. Brambory 250gr, knedlíky 160gr, rýže 200gr, těstoviny 200gr, hranolky 150gr, americké brambory 180gr, zeleninové talíře 300gr. Vedoucí kuchyně Petr Němec. Změna jídelního lístku vyhrazena.