Jídelní lístek na tento týden

25.02.Pondělí
 
JídloNázev
PolévkaKulajda                                                                       A- 1,3,7
AKuřecí roláda, dušená rýže                                          A-1,3
BHovězí líčka na červeném víně s kořenovou zeleninou,bramborová kaše                                     A-1,7,10,12
CSalát z polníčku a červené čočky, pečivo                    A- 1,3,7
D 
V 1Kuřecí řízek v sýrovém těstíčku, vař. brambory, kompot  A-1,3,7
26.02. Úterý 
JídloNázev
PolévkaČočková                                                                    A -1
ASmažený květák, vařené brambory ,tatarská omáčka A -1,3,7,10  
BKrůtí prsa po cikánsku, dušená rýže                          A – 1
CTěstovinový salát s tuňákem, olivami a vejcem,pečivo  A- 1,3,4,7
DZapečené  brambory se žampiony, špenátem a sýrem    A – 3,7
V 1Vepřový steak se šunkou a uzeným sýrem, americké brambory.   přízdoba    A – 1,7
27.02. Středa 
JídloNázev
PolévkaZelná s klobásou                                                       A – 1,7,12
ASmažený karbanátek, bramborová kaše, okurkový sal.  A – 1,3,7
BKuřecí prsa na paprice, těstoviny                                  A –1,3,7
CItalský salát “Caprese”, pečivo                                      A – 1,3,7
DSojové maso na kari, dušená rýže                                 A –1,6
V 1Steak z lososa, opékané brambory s gril. zeleninou, citrónový     dressing                                                                  A – 1,3,4,7
28.02. Čtvrtek 
JídloNázev
PolévkaZeleninová s mušličkami                                           A – 1,3
APečená krkovička, dušené zelí, bramborové knedlíky  A – 1,3,12
BRybí filé na kmíně, vařené brambory, kompot             A – 1,4
CBrokolicový salát s kuřecím masem a vejcem, pečivo  A – 1,3,7
DHoubovo – cuketové rizoto, sýr                                     A –7
V1Ostré kuřecí kousky s arašídy a sezamem, jasmínová rýže                                                                                         A – 1,4,6,11
01.03. Pátek 
JídloNázev
PolévkaHovězí vývar s masovou rýží                                        A – 1,3
ASmažený kuřecí řízek, vařené brambory, okurek           A – 1,3,7
BMexický vepřový guláš, hrášková rýže                          A – 1
CRýžový nákyp s ovocem, kakao                                     A – 3,7
D 
V 1Vepřová kotleta na jalovci, omáčka z červeného vína, opékané brambory                                                                  A – 1,9,12

Legenda značení alergenů

Cena A,B,C,D 75,- Kč, V1 89,- Kč. Váhy mas v syrovém stavu A,B,C,D 100gr, V1 150gr. Brambory 250gr, knedlíky 160gr, rýže 200gr, těstoviny 200gr, hranolky 150gr, americké brambory 180gr, zeleninové talíře 300gr. Vedoucí kuchyně Petr Němec. Změna jídleního lístku vyhrazena.