Jídelní lístek na následující týden
09.06.. Pondělí | ROK 2025 9. červen – 13 červen |
Jídlo | Název |
Polévka |
KULAJDA A – 1,3 ,7
|
A.
|
Vepřový vrabec, dušená kapusta, šťouchané brambory A – 1
|
B. | Srbské vepřové rizoto, sýr, okurek A – 7 |
C. | Smažené žampiony, vařené brambory, tatarská omáčka A – 1,3,7,10 |
D. | |
V 1. | Kuřecí steak, opečená anglická slanina, chedarová omáčka, americké brambory A – 1,7 |
10.06. Úterý | |
Jídlo | Název |
Polévka | HRACHOVÁ A – 1 |
A. |
Vepř.kotleta cibulová s anglickou slaninou, brambory, okurek A – 1
|
B. | Boloňské lasagne A – 1,3,7,9 |
C. | Hermelínový salát, pečivo A – 1,3,7 |
D. | Bramborový guláš s uzeninou, chléb A – 1,3,7 |
V 1. | Sýrové nugetky „Jalapeňos“, hranolky, tatarská omáčka A – 1,3,7,10 |
11.06. Středa | |
Jídlo | Název |
Polévka | JARNÍ KRÉM A – 1,3,7 |
A. | Babiččina sekaná, šťouchané brambory, míchaný salát A – 1,3,7 |
B. | Kuřecí po znojemsku, jasmínová rýže A – 1 |
C. | Fresh salát s vejcem, sušenými rajčaty, rukolou a parmazánem, pečivo A – 1,3,7 |
D. | Palačinky plněné špenátem, zapečené sýrem, zelenina A – 1,3,7 |
V 1. | Obrácený řízek, šťouchané brambory s angl.slaninou, salát A – 1,3,7 |
12.06. Čtvrtek | |
Jídlo | Název |
Polévka | S RÝŽÍ A HRÁŠKEM A – |
A. | Vepřová kotleta na paprice, houskové knedlíky A – 1,3,7 |
B. | Starostova vepřová játra, rýže basmati A – 1 |
C. | Sýrový salát „Speciál“, pečivo A – 1,3,7 |
D. | Brambory zapečené kuřecím masem, zeleninou a nivou, okurek A – 7 |
V 1. | Krůtí gyros, americké brambory, jogurtové tzatziki A – 7 |
13.06. Pátek | |
Jídlo | Název |
Polévka | HOVĚZÍ S MASEM A NUDLEMI A – 1,3 |
A. | Smažený kuřecí řízek, šťouchané brambory, okurek A – 1,3,7 |
B. | Rozstřelený španělský ptáček, rýže basmati A – 1,3,10 |
C. | Alpský knedlík A – 1,3,7 |
D. | |
V 1. | Masové plátky (kuřecí, panenka), hranolky, pikantní dressing A – 1,3,7 |
Tisknout
Cena A,B,C,D 124,- Kč, V1 139,- Kč. Váhy mas v syrovém stavu A,B,C,D 100gr, V1 150gr. Brambory 250gr, knedlíky 160gr, rýže 200gr, těstoviny 200gr, hranolky 150gr, americké brambory 180gr, zeleninové talíře 300gr. Vedoucí kuchyně Petr Němec. Změna jídelního lístku vyhrazena.