Jídelní lístek na následující týden
15.09. Pondělí | ROK 2025 15 září – 19 září |
Jídlo | Název |
Polévka |
FRANCOUZSKÁ SE ŠUNKOU A MUŠLIČKAMI A – 1,3
|
A.
|
Kuřecí po asijsku, rýže basmati A – 1,12
|
B. | Debrecínská kotleta, šťouchané brambory A – 1 |
C. | Špekové knedlíky, dušené zelí A – 1,3,7,12 |
D. | |
V 1. | Vesnický steak, americké brambory A – 1,3,10 |
16.09.. Úterý | |
Jídlo | Název |
Polévka | HOVĚZÍ S RÝŽÍ A HRÁŠKEM A – |
A. |
Vepřová kotleta se šunkou a sýrem, šťouchané brambory, rajče A – 1,7
|
B. | Boloňské lasagne A – 1,3,7 |
C. | Těstoviny se sýrovo – smet. omáčkou se šunkou a žampiony A – 1,3,7 |
D. | Kuře a lá Werich, americké brambory A – 1 |
V 1. | Sýrová jehla, vařené brambory, tatarská omáčka A – 1,3,7,10 |
17.09. Středa | |
Jídlo | Název |
Polévka | ITALSKÁ ČOČKOVÁ A – 1,9 |
A. | Holandský řízek, bramborová kaše, okurkový salát A – 1,3,7 |
B. | Halušky s uzeným masem a zelím A – 1,3,12 |
C. | Sýrový salát se šunkovým salámem, pečivo A – 1,3,7 |
D. | Rizoto se zeleninou, cherry a houbami, sýr, okurek A – 7 |
V 1. | Pražské rybí filé, bramborová kaše A – 1,4,7 |
18.09. Čtvrtek | |
Jídlo | Název |
Polévka | HOUBAŘSKÁ ZALITÁ A – 1,7 |
A. | Kuřohus, červené zelí, bramborové knedlíky A – 1,3,12 |
B. | Pečená krkovice na česneku a rozmarýnu, šťouch. brambory, okurek A – 1 |
C. | Vajíčkový salát, pečivo A – 1,3,7,10 |
D. | Plněný zelný list, rajčatová omáčka, vařené brambory A – 1,3 |
V 1. | Drůbeží játra na roštu, hranolky, tatarská omáčka A – 1,3,7,10 |
19.09. Pátek | |
Jídlo | Název |
Polévka | HOVĚZÍ S MASEM A NUDLEMI A – 1,3 |
A. | Smažený kuřecí řízek, šťouchané brambory , okurek A – 1,3,7 |
B. | Srbské vepřové rizoto, sýr, okurek A – 7 |
C. | Šulánky s mákem, kakao A – 1,3,7 |
D. | |
V 1. | Přírodní masové „Duo“ se sázeným vejcem, slaninou a paprikami, šťouch.bramb.,,tat.om. A – 1,3,7,10 |
Tisknout
Cena A,B,C,D 124,- Kč, V1 139,- Kč. Váhy mas v syrovém stavu A,B,C,D 100gr, V1 150gr. Brambory 250gr, knedlíky 160gr, rýže 200gr, těstoviny 200gr, hranolky 150gr, americké brambory 180gr, zeleninové talíře 300gr. Vedoucí kuchyně Petr Němec. Změna jídelního lístku vyhrazena.