Jídelní lístek na následující týden
18.08. Pondělí | ROK 2025 18. srpen – 22. srpen |
Jídlo | Název |
Polévka |
BRAMBOROVÁ S PÁRKEM A ZELENÝMI FAZOLKAMI A – 1
|
A.
|
Vepř. plátek „Gyros“ zapečený sýrem, šťouchané brambory, lutěnice A – 1,7,10
|
B. | Halušky s uzeným masem a zelím A – 1,3,12 |
C. | Červené rizoto s kuřecím masem, sýr A – 7 |
D. | |
V 1. | Smažený sýr se šunkou, vařené brambory, tatarská omáčka A – 1,3 ,7,10 |
19.08.. Úterý | |
Jídlo | Název |
Polévka | PÓRKOVÁ S VEJCEM A – 1,3 |
A. |
Vepřová pečeně, dušená kapusta, vařené brambory A – 1
|
B. | Kuřecí směs po asijsku, rýže basmati A – 1,12 |
C. | Salát z kukuřice se šunkovým salámem a vejcem, pečivo A – 1,3,7 |
D. | Vaječná omeleta se šunkou, brambory, rukola, rajče A – 3 |
V 1. | Hovězí líčka na červeném víně s kořen.zeleninou, bramborová kaše A – 1,7,9,10,12 |
20.08. Středa | |
Jídlo | Název |
Polévka | HRACHOVÁ A – 1 |
A. | Holandský řízek, bramborová kaše, okurek A – 1,3,7 |
B. | Rozstřelený španělský ptáček, rýže basmati A – 1,3,10 |
C. | Šopský salát s kuřecími nudličkami, pečivo A – 1,3,7 |
D. | Grilovaný hermelín, vařené brambory, brusinky A – 7 |
V 1. | Mix gril, hranolky, tatarská omáčka A – 1,3,7,10 |
21.08. Čtvrtek | |
Jídlo | Název |
Polévka | CIBULAČKA A – 1 |
A. | Masové koule v rajčatové omáčce, houskové knedlíky A – 1,3,7 |
B. | Kuřecí špíz, vařené brambory, bylinkový dressing A – 1,3,7 |
C. | Tortelliny se sýrovou omáčkou A – 1,3,7 |
D. | Tarhoňa s grilovanou zeleninou A – 1 |
V 1. | Vepřový steak, americké brambory s grilovanou zeleninou A – 1 |
22.08. Pátek | |
Jídlo | Název |
Polévka | HOVĚZÍ S MASEM A NUDLEMI A – 1,3 |
A. | Smažený kuřecí řízek, šťouchané brambory , okurek A – 1,3,7 |
B. | Krčmářská směs, rýže basmati A – 1 |
C. | Tvarohové knedlíky s kousky jahod, pražená strouhanka, máslo A – 1,3,7 |
D. | |
V 1. | Kuřecí medajlonky na bylinkách s cherry rajčaty a olivami, šťouch. brambory A – 1 |
Tisknout
Cena A,B,C,D 124,- Kč, V1 139,- Kč. Váhy mas v syrovém stavu A,B,C,D 100gr, V1 150gr. Brambory 250gr, knedlíky 160gr, rýže 200gr, těstoviny 200gr, hranolky 150gr, americké brambory 180gr, zeleninové talíře 300gr. Vedoucí kuchyně Petr Němec. Změna jídelního lístku vyhrazena.