Jídelní lístek na následující týden
| 10.11. Pondělí | ROK 2025 10. listopad – 14. listopad |
| Jídlo | Název |
| Polévka |
KMÍNOVÁ S VEJCEM A ZELENINOU A – 1,3
|
|
A.
|
Smažený uzený sýr, vařené brambory, tatarská omáčka A – 1,3,7,10
|
| B. | Znojemská vepřová kotleta, rýže basmati |
| C. | Špagety s masovou omáčkou „Sugo“, sýr A – 1,3,7 |
| D. | |
| V 1. | Kuřecí steak s ananasem a sýrem, americké brambory A – 1,7 |
| 11.11. Úterý | |
| Jídlo | Název |
| Polévka | FAZOLOVÁ A – 1 |
| A. |
Kuřohus, červené zelí, houskové knedlíky A – 1,3,7,12
|
| B. | Hovězí nudličky „Stroganov“, rýže basmati A – 1,7 |
| C. | Bavorský těstovinový salát, pečivo A – 1,3,7 |
| D. | Kuřecí játra na portském víně s mandlemi, rýže basmati s petrželkou A – 1,12 |
| V 1. | Vepřový steak, fazolky na slanině, šťouchané brambory A – 1 |
| 12.11. Středa | |
| Jídlo | Název |
| Polévka | GULÁŠOVÁ A – 1 |
| A. | Kuřecí směs WOK, rýže basmati A – 1 |
| B. | Čevapčiči, šťouchané brambory, tatarská omáčka A – 1,3,7,12 |
| C. | Knedlíky s čokoládovou náplní, strouhanka, máslo A – 1,3,7 |
| D. | Smažený květák, vařené brambory, tatarská omáčka A – 1,3,7,10 |
| V 1. | Vepřový flamendr, bramboráčky A – 1,3 |
| 13.11. Čtvrtek | |
| Jídlo | Název |
| Polévka | SELSKÁ A – 1,3,7 |
| A. | Vepř.krkovice na pivě, cibulce a česneku, šťouch.brambory, salát z kys.zelí A – 1,12 |
| B. | Srbské vepřové rizoto, sýr, okurek A – 7 |
| C. | Koprová omáčka, 2ks vejce, vařené brambory A – 1,3,7 |
| D. | Tarhoňa s grilovanou zeleninou, parmazán A – 1,3 ,7 |
| V 1. | Brněnský drak vepřový, americké brambory A – 1,10 |
| 14.11. Pátek | |
| Jídlo | Název |
| Polévka | HOVĚZÍ S MASEM A NUDLEMI A – 1,3 |
| A. | Smažený kuřecí řízek, bramborová kaše , okurek A – 1,3,7 |
| B. | Starostova vepřová játra, rýže basmati A – 1 |
| C. | Jablkový závin, kakao A – 1,3,7 |
| D. | |
| V 1. | Vepřový steak s jablkem, hermelínem a brusinkami, opékané brambory A – 1,7 |
Tisknout
Cena A,B,C,D 124,- Kč, V1 139,- Kč. Váhy mas v syrovém stavu A,B,C,D 100gr, V1 150gr. Brambory 250gr, knedlíky 160gr, rýže 200gr, těstoviny 200gr, hranolky 150gr, americké brambory 180gr, zeleninové talíře 300gr. Vedoucí kuchyně Petr Němec. Změna jídelního lístku vyhrazena.
