Jídelní lístek na tento týden

03.11.  Pondělí 3. listopad  –  7. listopad    2025
Jídlo Název
Polévka KVĚTÁKOVÁ  S VEJCI                                                                                  A  – 1,3                                                                              
A Debrecínská kotleta, šunková rýže                                                            A  – 1
B Jitrnicový prejt, dušené zelí, vařené brambory                                        A  –  1                                                          
C Tortilla plněná kuřecí směsí mexickou – 2ks                                           A  –  1,3,7
D
V 1 Krůtí gyros, americké brambory, jogurtové tzatziki                                A  –   7                                                                                         
04.11. Úterý  
Jídlo Název
Polévka HRSTKOVÁ                                                                                                     A  –  1
A Vepřová pečeně po selsku, šťouchané brambory, tat. omáčka             A  –  1,3,7,10
B Kuřecí kostky na řecký způsob, rýže basmati                                           A  –  1
C Salát Rumcajs, pečivo                                                                                   A  –  1,3,7,10
D Čočka na kyselo, 1ks párek, 1ks vejce, okurek, chléb                              A  –  1,3,7                                                              
V 1 Tomova tlapa, opékané brambory, přízdoba                                               A  – 1,3,7,10
05.11. Středa  
Jídlo Název
Polévka FRANKFURTSKÁ                                                                                              A  – 1,7                                                     
A Holandský řízek , bramborová kaše, okurek                                                A  –  1,3,7                             
B Kuřecí maso po asijsku, rýže basmati                                                          A  –  1,12               
C Brokolice zapečená sýrem, vařené brambory, rajče                                   A  –  7
D               Kroupové rizoto s uzeným masem a houbami, okurek                               A  –  1,7,12
V 1 Vepřový steak s broskví a sýrem, americké brambory                                A  –  1,7                                              
06.11. Čtvrtek  
Jídlo Název
Polévka MINESTRONE  S  TARHOŇOU                                                                          A  –  1
A Vepřová pečeně svíčková, houskové knedlíky                                               A  –  1,3,7,9,10
B Kuřecí donuty, bramborová kaše, salát                                                            A  –  1,3,7
C Brokolicový salát s kuřecím masem a vejcem, pečivo                                  A  –  1,3,7,10                                                                   
D Sojový flamendr, rýže basmati                                                                           A  –  1,6            
V1 Vepřový Gordon Bleu, bramborová kaše, okurek                                             A  –  1,3,7
07.11. Pátek  
Jídlo Název
Polévka HOVĚZÍ S  MASEM  A  NUDLEMI                                                                       A  –  1,.3                                          
A Smažený vepřový řízek, bramborový salát s maj.                                           A  –  1,3,7,10
B Kuřecí na divoko, rýže basmati                                                                          A  –  1,9
C Rýžový nákyp, kakao                                                                                            A  –   1,3,7
D  
V 1 Grilovaná krkovička se sázeným vejcem a šunkou, hranolky, česnek.dressing  A  –  1,3,7
Tisknout

Legenda značení alergenů

Cena A,B,C,D 124,- Kč, V1 139,- Kč. Váhy mas v syrovém stavu A,B,C,D 100gr, V1 150gr. Brambory 250gr, knedlíky 160gr, rýže 200gr, těstoviny 200gr, hranolky 150gr, americké brambory 180gr, zeleninové talíře 300gr. Vedoucí kuchyně Petr Němec. Změna jídelního lístku vyhrazena.