Jídelní lístek na tento týden
| 01.12. Pondělí | 1. prosinec – 5. prosinec 2025 |
| Jídlo | Název |
| Polévka | BROKOLICOVÝ KRÉM A – 1,7 , |
| A | Pečená kuřecí čtvrtka, šťouchané brambory, červená řepa A – 1 |
| B | Špagety s masovou omáčkou „Sugo“, sýr A – 1,3,7 |
| C | Bramborový guláš s uzeninou, chléb A – 1,3,7 |
| D | |
| V 1 | Cmunda po kaplicku |
| 02.12. Úterý | |
| Jídlo | Název |
| Polévka | ZELNÁ SE ŽAMPIONY A PÁRKEM A – 1,12 |
| A | Kuřecí plátek s chedarem, rýže se zeleninou A – 1,7 |
| B | Špíz bez jehel, vařené brambory A – 1 |
| C | Vajíčkový salát, pečivo A – 1,3,7,10 |
| D | Zeleninový řízek, vařené brambory, tatarská omáčka A – 1,3,7,10 |
| V 1 | Vepřový steak s hermelínem, jablkem a brusinkami, americké brambory A – 1,7 |
| 03.12. Středa | |
| Jídlo | Název |
| Polévka | HRACHOVÁ A – 1 |
| A | Holandský řízek, bramborová kaše, okurek A – 1,3,7 |
| B | Drůbeží játra po tyrolsku, rýže basmati A – 1,7 |
| C | Brokolicová pochoutka, pečivo A – 1,3,7 |
| D | Špagety Aglio olio peperoncino, parmazán A – 1,3,7 |
| V 1 | Steak z vepřové panenky, fazolky na slanině, bramborová kaše A – 1,7 |
| 04.12. Čtvrtek | |
| Jídlo | Název |
| Polévka | BRAMBORAČKA A – 1,9 |
| A | Masové koule v rajčatové omáčce, houskové knedlíky A – 1,3,7 |
| B | Kuřecí na paprice, těstoviny A – 1,3,7 |
| C | Sýrový salát se šunkovým salámem, pečivo A – 1,3,7 |
| D | Lečo s vejci, 1ks párek, vařené brambory A – 1,3 |
| V1 | Smažený sýr se šunkou, vařené brambory, tatarská omáčka A – 1,3,7,10 |
| 05.12. Pátek | |
| Jídlo | Název |
| Polévka | KUŘECÍ S MASEM A NUDLEMI A – 1,.3 |
| A | Smažený vepřový řízek, šťouchané brambory, okurek A – 1,3,7 |
| B | Hrachová kaše, uzené maso,okurek, chléb A – 1,3,7 |
| C | Nudle s mákem, kakao A – 1,3,7 |
| D | |
| V 1 | Krkovička s restovanou cibulí a angl.slaninou, šťouchané brambory s petrželkou A – 1 |
Tisknout
Cena A,B,C,D 124,- Kč, V1 139,- Kč. Váhy mas v syrovém stavu A,B,C,D 100gr, V1 150gr. Brambory 250gr, knedlíky 160gr, rýže 200gr, těstoviny 200gr, hranolky 150gr, americké brambory 180gr, zeleninové talíře 300gr. Vedoucí kuchyně Petr Němec. Změna jídelního lístku vyhrazena.
