Jídelní lístek na tento týden

01.12.  Pondělí 1. prosinec  –  5. prosinec   2025
Jídlo Název
Polévka BROKOLICOVÝ KRÉM                                                                                           A  –   1,7                                                                       ,
A Pečená kuřecí čtvrtka, šťouchané brambory, červená řepa                            A  –  1
B Špagety s masovou omáčkou „Sugo“, sýr                                                          A  –  1,3,7                                                      
C Bramborový guláš s uzeninou, chléb                                                                   A  – 1,3,7
D
V 1 Cmunda po kaplicku                                                                                        
02.12. Úterý  
Jídlo Název
Polévka ZELNÁ SE ŽAMPIONY A PÁRKEM                                                                       A  –  1,12
A Kuřecí plátek s chedarem, rýže se zeleninou                                                      A  –  1,7
B Špíz bez jehel, vařené brambory                                                                            A  –  1
C Vajíčkový salát, pečivo                                                                                            A  –  1,3,7,10
D Zeleninový řízek, vařené brambory, tatarská omáčka                                        A  –  1,3,7,10                                                             
V 1 Vepřový steak s hermelínem, jablkem a brusinkami, americké brambory     A  –  1,7
03.12. Středa  
Jídlo Název
Polévka HRACHOVÁ                                                                                                               A  –  1                                                    
A Holandský řízek, bramborová kaše, okurek                                                          A  –  1,3,7                             
B Drůbeží játra po tyrolsku, rýže basmati                                                                 A  –  1,7              
C Brokolicová pochoutka, pečivo                                                                               A  –  1,3,7
D               Špagety Aglio olio peperoncino, parmazán                                                          A  –  1,3,7
V 1 Steak z vepřové panenky, fazolky na slanině, bramborová kaše                        A  –  1,7                                             
04.12. Čtvrtek  
Jídlo Název
Polévka BRAMBORAČKA                                                                                                             A  –  1,9
A Masové koule v rajčatové omáčce, houskové knedlíky                                            A  –  1,3,7
B Kuřecí na paprice, těstoviny                                                                                          A  –  1,3,7
C Sýrový salát se šunkovým salámem, pečivo                                                              A  –  1,3,7                                                                  
D Lečo s vejci, 1ks párek, vařené brambory                                                                   A  –   1,3            
V1 Smažený sýr se šunkou, vařené brambory, tatarská omáčka                                  A  –   1,3,7,10
05.12. Pátek  
Jídlo Název
Polévka KUŘECÍ S  MASEM  A  NUDLEMI                                                                                   A  –  1,.3                                          
A Smažený vepřový řízek, šťouchané brambory, okurek                                               A  –  1,3,7
B Hrachová kaše, uzené maso,okurek, chléb                                                                  A  –  1,3,7
C Nudle s mákem, kakao                                                                                                    A  –   1,3,7
D  
V 1 Krkovička s restovanou cibulí a angl.slaninou, šťouchané brambory s petrželkou  A  –  1
Tisknout

Legenda značení alergenů

Cena A,B,C,D 124,- Kč, V1 139,- Kč. Váhy mas v syrovém stavu A,B,C,D 100gr, V1 150gr. Brambory 250gr, knedlíky 160gr, rýže 200gr, těstoviny 200gr, hranolky 150gr, americké brambory 180gr, zeleninové talíře 300gr. Vedoucí kuchyně Petr Němec. Změna jídelního lístku vyhrazena.