Jídelní lístek na tento týden
22.09. Pondělí | 22. září – 26. září 2025 |
Jídlo | Název |
Polévka | KAPUSTOVÁ S HŘÍBKY A PÁRKEM A – 1 |
A | Vepř.pečeně, fazolky na slanině, brusinky, šťouchané brambory A – 1 |
B | Špagety s masovou omáčkou „Sugo“, sýr A – 1,3,7 |
C | Brokolicový salát s kuřecím masem, vejcem a medovo – hořč.dressing., pečivo A – 1,3,7,10 |
D | |
V 1 | Tomova tlapa, americké brambory, tatarská omáčka A – 1,3,7,10 |
23.09. Úterý | |
Jídlo | Název |
Polévka | GULÁŠOVÁ A – 1 |
A | Pečená krůtí prsa, šťouchané brambory s list.špenátem, okurek A – 1 |
B | Hrachová kaše, uzené maso, okurek, chléb A – 1,3,7 |
C | 2 ks tortilla s kuřecí směsí A – 1,3 |
D | Lečo s vejci, 1ks párek, šťouchané brambory A – 3 |
V 1 | Vepř.medajlonky s angl.slaninou, syp.čedarem, grilovaná cuketa, šťouch. brambory A – 1,7 |
24.09. Středa | |
Jídlo | Název |
Polévka | ŠPENÁTOVÁ A – 1,3,7 |
A | Kuřecí řízek v těstíčku, letní bramborový salát A – 1,3,7 |
B | Rozstřelený španělský ptáček, rýže basmati A – 1,3,10 |
C | Italský zelný salát se šunkou, pečivo A – 1,3,7 |
D | Zapeč.brambory s kuřecím masem, zeleninou a nivou, okurek A – 7 |
V 1 | Brněnský drak, hranolky A – 1,10 |
25.09. Čtvrtek | |
Jídlo | Název |
Polévka | CIBULAČKA S VEJCEM A – 1,3 |
A | Masové koule v rajčatové omáčce, houskové knedlíky A – 1,3,7 |
B | Karibské kuřecí rizoto, sýr, okurek A – 7 |
C | Smažený celer se šunkou, vařené brambory, tatarská omáčka A – 1,3,7,10 |
D | Knedlíky s vejci, rajčatový salát A – 1,3,7 |
V1 | Losos na másle, listový špenát, vařené brambory A – 1,3,4,7 |
26.09. Pátek | |
Jídlo | Název |
Polévka | HOVĚZÍ S MASEM A NUDLEMI A – 1,.3 |
A | Smažený vepřový řízek, šťouchané brambory, okurek A – 1,3,7 |
B | Kuřecí játra po tyrolsku, rýže basmati A – 1,7 |
C | Alpský knedlík A – 1,3,7 |
D | |
V 1 | Vepřový steak s ananasem a sýrem, americké brambory A – 1,7 |
Tisknout
Cena A,B,C,D 124,- Kč, V1 139,- Kč. Váhy mas v syrovém stavu A,B,C,D 100gr, V1 150gr. Brambory 250gr, knedlíky 160gr, rýže 200gr, těstoviny 200gr, hranolky 150gr, americké brambory 180gr, zeleninové talíře 300gr. Vedoucí kuchyně Petr Němec. Změna jídelního lístku vyhrazena.